Friends cast serie vriendschap netflix

Déze twee Friends-castleden vonden elkaar ook buiten de set leuk

Het nieuws over de Friends reünie zal je vast niet zijn ontgaan. Door deze speciale aflevering komt er nu wel een héél leuk nieuwtje naar buiten.

Chemie

Voor de fans van de serie is het misschien niet heel verrassend, maar Jennifer Aniston (Rachel) en David Schwimmer (Ross) blijken niet alleen als personages in de serie gevoelens voor elkaar te hebben gehad. De acteurs vonden elkaar ook in het echte leven erg leuk, verklappen ze. Met deze gevoelens hebben de twee uiteindelijk nooit écht iets gedaan. Zowel Jennifer als David hadden gedurende de opnames van de serie een relatie. Ook wilden zij hun vriendschap niet verpesten door met elkaar te gaan daten.

Lees ook: Droombaan: híer krijg je betaald om 5 seizoenen Friends te bingewatchen

Crush

Volgens E Online had David een enorme crush op Jennifer tijdens het filmen van het eerste seizoen. Jennifer vertelde ooit in een gesprek met David dat ze het jammer zou vinden als hun eerste zoen op camera plaatsvond. Dit gebeurde tóch en uiteindelijk besloten de twee alle liefde die ze voor elkaar hebben in de personages te stoppen. Ook zijn de acteurs blij dat ze nooit een bepaalde grens zijn overgegaan en dat de vriendschap nog altijd sterk is.

Ook zo benieuwd naar de Friends reünie? Deze kun je aanstaande vrijdag om 20.30 uur zien op SBS 6. Bekijk de trailer hieronder.

Lees ook: Déze personages zijn te zien in het nieuwe seizoen van Sex and The City

Foto: GettyImages Bron: Her.ie, Nu.nl