Loretta Schrijver

Loretta Schrijver spreekt Glennis Grace aan op ‘niet leuk’ gedrag in TVOH

Afgelopen vrijdag was te zien hoe Glennis Grace bot reageerde op het optreden van de 23-jarige Niene in The Voice of Holland. Nu laat Loretta Schrijver weten wat ze ervan vindt.

Vingers in de oren

Het nieuwe jurylid was te gast bij ‘Koffetijd’, waar Loretta het niet kon laten om haar mening te laten horen. Afgelopen vrijdag was te zien hoe Glennis een duidelijke mening klaar had over Niene, die zang studeert. Ook zat ze even met haar vingers in haar oren. “Nou heb ik het gekeken en toen zag ik op een gegeven moment, en dat vond ik dan weer niet leuk van de jury, en ik moet zeggen: dat vond ik ook van jou niet zo leuk, dat je met je vingers in de oren ging zitten”, aldus Loretta.

Ook het gedrag van Ali B kon Loretta niet altijd waarderen. Zo deed hij een deelnemer na die heavy metal zong en niet door was. “Die jongen gaat heel beteuterd af, wat ik snap, en dan doet Ali hem na”, aldus de presentatrice. “Dat moet je nĂ­et doen, want dat vind ik niet leuk.” Glennis gaf aan dit tegen hem te zullen zeggen.

Lees ook: Glennis Grace heeft geen spijt van beledigen kandidaat in The voice of Holland

Respect

De zangeres legt uit dat het soms lastig is om drie dagen achter elkaar audities aan te horen. “Soms word je ook wel eens murw. Je moet ook een beetje de grap erin houden en the joke. Maar ik begrijp wel wat je bedoelt.”

Volgens Loretta heeft het te maken met ‘respect voor de kandidaat’. “Het is wel een beetje een glijdende schaal, het is wel gevaarlijk. Waar is het kritiek en waar ga je grappen maken over iemand?”

Bron: Koffietijd
Foto: ANP

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.