Glennis Grace

Glennis Grace heeft geen spijt van beledigen kandidaat in The voice of Holland

Wie vrijdagavond klaar zat voor een gloednieuw seizoen van The voice of Holland viel meteen met de neus in de boter. De ene na de andere weergaloze auditie werd uitgezonden, maar kandidaat Niene leek te bezwijken onder de druk.

Glennis Grace neemt geen blad voor de mond

Toen de programmamakers Glennis Grace een rode stoel aanboden, wisten ze wat ze in huis haalden. De zangeres zegt de kandidaten waar het op staat: of hun auditie waanzinnig goed is of juist tergend slecht. In het geval van Niene, student aan het Conservatorium in Enschede, pakt het niet goed uit.

Haar versie van het nummer ‘Dangerous Woman’ pakte niet goed uit. Als Glennis vraagt of Niene wel zanglessen volgt, wordt het pijnlijk als Niene vertelt dat ze zang studeert én tevreden is met haar auditie. Het commentaar van Glennis dat volgt zie je in de video hieronder terug.

Geen spijt

Glennis lijkt geen spijt te hebben van het jurycommentaar tijdens de aftrap van haar eerste seizoen The Voice. In gesprek met RTL Boulevard is de zangeres stellig. “Ik zal nooit mijn woorden terugnemen. Óf ik moet het terugzien en bij mezelf denken: Glen, hier ging je misschien iets te ver. We gaan nog zoveel afleveringen tegemoet, dus misschien krijg ik dat ooit. Maar nee, ik neem eigenlijk nooit iets terug wat ik zeg.”

Bron: RTL Boulevard
Foto: RTL/The voice of Holland

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  • Anoniem
    Ingrid Sims- Rodriguez -
    That's why she was asked to be a "Judge". So why should she have any regrets. I totally agree with her, " No Regrets". "Go Glen". ...
    Beantwoorden