Loes en Wichian Married At First Sight

Oh nee! Loes en Wichian uit MAFS zijn alsnog uit elkaar

Het huwelijk van Loes en Wichian leek dinsdagavond als een sprookje te eindigen toen de twee bekend maakten getrouwd te willen blijven. Maar de grote vraag is: blijven de getrouwde koppels ook écht bij elkaar? RTL Boulevard verslaggever Aran Bade ging langs bij Loes en Wichian. 

Voor het altaar spraken Loes en Wichian in de een-na-laatste aflevering van Married At First Sight naar elkaar uit dat ze getrouwd wilden blijven. Toch vertellen ze drie maanden later dat ze alsnog de scheidingspapieren hebben getekend. “Sinds een paar weken nu” vertelt Wichian, die het er erg moeilijk mee heeft. “Maar we hebben toch de knoop doorgehakt en veel gepraat. We hebben gezegd: ‘Het is goed zo.’ Het is nu officieel dat we uit elkaar zijn.” 

‘Er moet meer zijn’

Wichian raakt zichtbaar geëmotioneerd en Loes pakt hem daarom vast. “Ik vind hem echt fantastisch, maar er moet meer zijn dan alleen dat. Alleen knuffelen is niet voldoende en dat moet hij ook niet willen. Hij verdient iemand die hem ook wil kussen en dat kan ik hem gewoon niet geven.” 

‘Zwaar verdrietig om geweest’

De twee hebben er veel over gepraat, maar besloten uiteindelijk toch te scheiden. Volgens Wichian doet het zeer, maar is het beter voor hun beiden. Ook voor Loes was het niet makkelijk: “Ik ben daar zwaar verdrietig om geweest. Iedereen vindt die jongen geweldig en ik ook.”

Lees ook: Martijn uit MAFS heeft nieuwe vrouw aan de haak geslagen

Gezondheid

Loes denkt dat het aan haar gezondheid kan liggen. “Ik ben al langere tijd niet fit en als je niet fit bent, ben je ook niet helemaal jezelf”, legt ze uit. “Of je nu kunt zeggen dat het daaraan heeft gelegen, misschien wel, maar het is een hele rollercoaster die we hebben meegemaakt”, zegt Wichian. Helaas gaat het nog niet beter met Loes haar gezondheid. Ze vertelt er niet veel over, maar ze moet wachten op onderzoeken die lopen. 

Tijd nodig

Maar blijven de twee ondanks de scheiding vrienden? Loes zou dat graag willen, maar Wichian vindt dat lastig. “Normaal blok ik het gelijk en dan ben ik er klaar mee. Maar je hebt nu zoiets moois meegemaakt. Het heeft voor mij tijd nodig om te kunnen zeggen: ‘We blijven vrienden.’ Dat gaan we zien in de toekomst, dat kan ik nu niet zeggen.”

Bron: RTL Boulevard
Foto: RTL

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.