Martijn Mafs

Martijn uit MAFS heeft nieuwe vrouw aan de haak geslagen

Scheiden doet lijden, maar Martijn, bekend van Married at First Sight, is niet van plan om bij de pakken neer te zitten. Na zijn mislukte televisiehuwelijk met Nicole heeft hij een nieuwe liefde gevonden.

Martijn over nieuwe liefde

Van een relatie wil Martijn nog niet spreken, maar er is wel een prille liefde ontstaan sinds de camera’s van Married at First Sight zijn gestopt met draaien. Tijdens het koppelsweekend, waar de realityster als verrassing opduikt, kan hij het goed vinden met de andere dames. Toch is het iemand buiten het programma die het hart van Martijn sneller laat kloppen, vertelt hij aan RTL Boulevard.

“Ik ben volop aan het daten met een heel leuke dame”, onthult Martijn. “Dat was al voor carnaval”, waarmee hij doelt op de geruchten tussen hem en Paula. “Ik ben leuk aan het daten. Het mag nog geen naam hebben, maar de eerste stapjes zijn gezet en daar geniet ik enorm van.”

MAFS-huwelijk

Martijn en Nicole zetten tegen de verwachting en ‘regels’ van het programma in vroegtijdig een punt achter hun MAFS-huwelijk. Na een heftige huwelijksreis naar Italië is het definitief klaar tussen het stel en worden de trouwringen tijdens het eindgesprek afgedaan. Nicole verwijt Martijn dat hij veel te snel de deur heeft dichtgegooid.

Hij ziet dat anders: “Zo leek het misschien, maar we hebben wel vrij snel gesprekken gevoerd vanuit mij waarin ik zei dat dingen niet goed voelden en dat ik aan dingen wilde werken.” Nicole laat weten het er niet mee eens te zijn. “Dit wordt een welles nietes.”

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard
Foto: RTL/Married at First Sight