Lena heeft spijt van bilvergroting

Lena van Echte Meisjes in de Jungle heeft spijt van bilvergroting

Lena, bekend van Echte Meisjes in de Jungle en Ex on the Beach: Double Dutch, heeft spijt van haar bilvergroting. Dat vertelt ze aan tafel bij Jinek.

Lena heeft spijt van bilvergroting

Mede door bekende sterren uit Hollywood is een grote bilpartij ongeveer het hoogst haalbare wat ideaalbeeld voor lichamen betreft. Wat je zelf niet hebt, kun je kopen, luidt het credo van vele mensen die onder het mes gaan voor de zogeheten (gevaarlijke) Brazilian Butt Lift. Lena, nu te zien in Echte Meisjes in de Jungle bij Videoland, is één van hen. Al heeft ze spijt van haar bilvergroting.

Lees ook: Gaby Blaaser ontdekte zwangerschap tijdens opnames van Echte Meisjes in de Jungle

Verminkt

Ze staat inmiddels niet meer achter de grote billen. Lena is niet ongelukkig, maar ook niet blij. “De laatste behandeling die ik heb laten doen, was door een arts die mijn lichaam heeft verminkt”, zegt ze.

“Ik vind het zonde dat ik er überhaupt aan ben begonnen. Als ik dit had geweten, had ik het nooit gedaan”, aldus Lena. Na de operatie is ze groter en breder geworden. “Mijn lichaam is niet meer zoals voorheen. Het is ook niet meer lenig. Mijn bouw is ook erg veranderd.”

De aflevering gemist? Je kunt Jinek terugkijken bij Videoland.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: RTL/Jinek