Lauren’s moeder betaalde haar huwelijk, maar had 9 maanden later een kind van haar man

Lauren Wall was 19 toen ze trouwde met haar grote liefde Paul White. Haar moeder Julie had alle kosten voor de bruiloft op zich genomen. Dit vond de Britse zo lief dat ze haar besloot mee te nemen op huwelijksreis. Een keuze die haar leven op z’n kop zou zetten.

Lauren Wall was 19 toen ze trouwde met haar grote liefde Paul White. Haar moeder Julie had alle kosten voor de bruiloft op zich genomen. Dit vond de Britse zo lief dat ze haar besloot mee te nemen op huwelijksreis. Een keuze die haar leven op z’n kop zou zetten.

Blijkbaar klikte het namelijk wel erg goed tussen Lauren’s moeder en Paul. Acht weken later besloot haar kersverse echtgenoot zijn biezen te pakken en negen maanden later werd duidelijk dat hij de vader van haar moeders kindje was.

‘Niet op zijn mobiel’

Hoewel het verhaal al vijftien jaar geleden plaatsvond, besloot Lauren haar verhaal nu te delen met de Britse pers. “Ik merkte wel dat het goed klikte tussen hen”, aldus de Britse in The Mirror. “Ze lachten wat af samen, maar ik zocht er niets achter. Ze waren gewoon vriendelijk tegen elkaar, dacht ik. Maar helaas: we hadden nog maar net het huwelijkscontract ondertekend toen het gedrag van Paul al veranderde. Zo mocht ik bijvoorbeeld absoluut niet meer in zijn mobiel kijken.”

Ongeveer een maand later gebruikte haar zus de telefoon van hun moeder. Op deze manier kwam ze erachter dat ze heel veel met Paul sms’te. Lauren: “Mijn moeder ontkende dat er iets aan de hand was en noemde me zelfs gek. Maar toen ik Paul ermee confronteerde, werd hij zo wit als een laken. En ik mocht nog steeds niet zijn telefoon checken.”

Een aantal dagen later besloot Paul zijn echtgenoot te verlaten. Hierna bleef Lauren alleen achter met hun dochtertje van 7 maanden.

‘Verschrikkelijk’

Het ontdekken van de relatie was vreselijk voor Lauren. “Dit waren de twee personen die ik het meest vertrouwde. Verschrikkelijk om dan zo door hen te kijk gezet te worden. Mijn moeder is normaal gesproken toch diegene die mij moet beschermen?”

Toen Lauren haar moeder een tijdje later op straat zag met een buikje, begon ze iets te vermoeden. “Mijn gedachten sloegen op hol, maar zij bleef beweren dat het een cyste was. Toen ik thuiskwam, heb ik al onze huwelijksfoto’s vernietigd.”

Na de geboorte van de baby kwam de waarheid toch boven water drijven. “Toen die bevestiging er ook echt kwam, stortte mijn wereld in.”

Nieuwe bruiloft

Vijf jaar later – en dus vijf jaar na zijn huwelijk met Lauren – trouwde Paul met haar moeder Julie. “Het was onwezenlijk om mijn moeder met mijn ex-man te zien trouwen”, aldus Lauren. “Maar ik deed dat voor het welzijn van onze dochter. Wij waren op 14 augustus 2004 gehuwd, zij deden dat op 15 augustus 2009.”

Op dit moment heeft Lauren een nieuwe partner en is zwanger van haar vierde kind. Paul en haar moeder spreekt ze slechts af en toe. “Ik heb hem gezegd dat hij het aan onze dochter mocht uitleggen, maar hij wilde geen oude koeien uit de sloot halen”, aldus de Britse. “Ze zeggen dat tijd alle wonden heelt. Mijn moeder (53 intussen) en ik proberen ons normaal te gedragen, maar onze band zal nooit meer zoals vroeger worden. Ik zal haar nooit meer helemaal kunnen vertrouwen.”

Bron: AD
Foto: Facebook

Lees ook: Linda: ‘De vriendin van mijn zoon is even oud als ik. Dat is toch raar?’