Ontwerp Zonder Titel 2022 10 23t145601.452

Leuk: er komt nog een nieuwe kerstfilm op Netflix en dít is de trailer

Christmas with You is de tweede nieuwe kerstfilm die dit jaar te zien zal zijn op Netflix. Ook hebben we de eerste beelden.

Christmas with You

De maand november is nu echt bijna aangebroken en dat betekent dat je zonder enige vorm van schaamte, je favoriete kerstfilms mag kijken. Netflix heeft nu een tweede kerstfilm aangekondigd. Aimee Garcia zal de hoofdol spelen in de romantische film Christmas with You. Deze actrice ken je misschien van haar rol als Ella Lopez in de populaire serie Lucifer. Haar tegenspeler Freddie Prinze jr. zou je kunnen kennen van de film I Know What You Did Last Summer en Scooby-doo. Twee bekende gezichten die nu te zien zullen zijn in het romantische kerstverhaal Christmas with You.

Lees ook: (Glüh)wijnen maar: ook dit jaar krijgt Chateau Meiland een kersteditie

Popster

In deze kerstfilm draait het om Angelina, een succesvolle popster die te maken krijgt met een burn-out en die er alles aan doet om even te kunnen ontsnappen aan alle drukte. Door een wens van een fan in vervulling te laten gaan, belandt ze in New York. Hier vindt vervolgens een sneeuwstorm plaats en is het de vraag of Angelina dit als excuus gebruikt om haar eigen hectische leven even op pauze te kunnen zetten. Een echte zoetsappige kerstfilm, waardoor je helemaal zin krijgt in de feestdagen.

Bekijk hier de trailer:

Lees ook: Leuk: dit is de trailer van de eerste Netflix kerstfilm mét Lindsay Lohan

Foto: Netflix
Bron: Netflix-Nederland

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.