Henk Mafs

Henk, bekend van MAFS, duikt vanavond op in Holland’s Got Talent

Realityfans zien een bekend gezicht in de aflevering van Holland’s Got Talent. Henk, bekend van Married At First Sight en zijn huwelijk met de Haagse Chantal in 2020, probeert via de talentenjacht opnieuw door te breken in Nederland.

Henk van MAFS in Holland’s Got Talent

Het is nog maar de vraag of Henk is gecast vanwege zijn zangtalenten of vanwege zijn bekendheid door Married At First Sight. Hoe dan ook, hij mag het podium betreden zoals in onderstaande video te zien is. Jurylid Chantal Janzen herkent hem niet direct, tot hij de naam van zijn ex-vrouw noemt.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

Zanger

Tijdens de opnames van MAFS laat Henk al doorschemeren dat hij dol is op zingen, maar een carrière als professionele volkszanger is er nog niet van gekomen. Via Holland’s Got Talent hoopt de zelfbenoemde gezelligste zanger van Nederland opnieuw in het oog te springen. Henk vond het in ieder geval erg gaaf, zo schrijft hij op social media. ‘Wat een leuke ervaring was dit. Genoten van alles en iedereen.’

Of de juryleden onder de indruk zijn van zijn zangkunsten is nog niet bekend. Dat zie je vanavond om 20.00 uur in Holland’s Got Talent op RTL 4.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: RTL