Hélène Hendriks laat missend vingertopje zien in 'De Oranjezomer' werp Zonder Titel (6)

Hélène Hendriks laat missend vingertopje zien in ‘De Oranjezomer’

Jarenlang heeft Hélène Hendriks het verborgen gehouden, maar dinsdagavond liet ze voor het eerst haar rechterhand zien op televisie. Nu lijkt dat niet heel bijzonder, maar Hélène mist het vingertopje van haar rechterpink. In ‘De Oranjezomer’ overwint de presentatrice haar schaamte. 

Pianohanden

Aan het begin van de uitzending vraagt Hélène aan tafelgast Jack van Gelder of hij vindt dat ze mooie handen heeft, waarbij ze haar linkerhand omhoog steekt. Van Gelder zegt dat ze inderdaad mooie handen heeft. ‘Pianohanden’, zegt hij. 

Eraf geslagen

Daarna houdt Hélène haar rechterhand omhoog en vertelt ze dat ze een vingertopje mist. “Er is een klein stukje af, zoals je ziet. De pink”, zegt ze. “Hoe is dat gebeurd? Met hockeyen ofzo?” vraagt Jack. De presentatrice bevestigt dat. “Dat is eraf geslagen, maar dat weet ik altijd goed te verbergen, behalve nu.”

Lees ook: Hélène Hendriks vertelt voor het eerst over partner

De perfecte presentatiehanden

De reden waarom Hélène over haar handen begint is omdat Jack gezegd heeft dat Theo Maassen, de nieuwe presentator van ‘Zomergasten’, de perfecte presentatiehanden heeft. De presentatrice is erg benieuwd wat Jack daarmee bedoelt. 

“Ik heb afgelopen zondag zitten kijken en zeker het begin: ik vind het ongelooflijk knap dat hij een interview ingaat zonder papier en een oortje”, vertelt Jack. “Wat mij opviel is dat hij héle grote handen heeft.” Hélène is het daarmee eens: “Ja, joekels.”

Bron: RTL Boulevard
Foto: Screenshot SBS

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.