Helene Hendriks

Hélène Hendriks vertelt voor het eerst over partner

Het leven van Hélène Hendriks staat, zo geeft ze zelf ook toe, in het teken van werken. Dat doet ze maar liefst zes volle dagen per week. Over haar privéleven praat ze liever niet, maar in de nieuwe Libelle maakt ze een uitzondering.

Hélène Hendriks over volle agenda

Al maanden werkt Hélène Hendriks veel meer dan dat ze vrij is. Op die ene vrije dag per week rust ze het liefst uit. “Dan zit ik het liefst ’s avonds op de bank een beetje voor de tv te lummelen, terwijl ik natuurlijk ook mensen om me heen heb die zin hebben om lekker uit eten te gaan.”

Dat vindt de presentatrice normaal gesproken ook leuk, maar daar heeft ze nu simpelweg de energie niet voor. “Soms heb ik wel echt het gevoel dat ik tekortschiet in sociaal opzicht”, zegt ze. “Maar ik weet ook dat mijn vrienden, familie en partner begrip hebben voor mijn keuzes.”

Lees ook: Hélène Hendriks over vreemdgaan: ‘Doen we allemaal’

De partner van Hélène

Haar geliefde houdt Hélène het liefst buiten de schijnwerpers en draaiende camera’s. “Dat is niet omdat ik daar zo nodig heel geheimzinnig over wil doen, maar ik ben met iemand die er absoluut niet op zit te wachten in de publiciteit te komen en dat respecteer ik.”

Daarom houdt ze zich vast aan haar standpunt: Hélène wil niet veel over haar relatie kwijt, behalve dat ze met hem erg gelukkig is.

Lees ook: Dit zijn de drielingzussen van presentatrice Hélène Hendriks

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Bron: Libelle
Foto: ANP