Mooiste Meisje Van De Klas

Kijkers geraakt door heftige aflevering ‘Het Mooiste Meisje van de Klas’

Kijkers van ‘Het Mooiste Meisje van de Klas’ zagen gister het bijzondere, maar heftige verhaal van de 57-jarige Juliette.

Mooiste meisje van de klas

Juliette is op de middelbare school al een opvallende verschijning. Niet alleen vanwege haar uitstraling, maar ook door de kleding die ze draagt. Na haar diploma krijgt ze een succesvolle baan in de randstad bij een Amerikaans modemerk. Samen met haar man bouwt ze een leven op in Amsterdam en St Tropez, samen met hun twee kinderen.

Twee diagnoses

Maar zes jaar geleden slaat het noodlot toe. Juliette krijgt de diagnose borstkanker. Een jaar later krijgen ze opnieuw een klap te verduren. Ook haar man Bela heeft een zeldzame vorm van kanker. Op dezelfde dag in december 2017 horen ze dat ze allebei uitbehandeld zijn. Ondanks het verschrikkelijke nieuws blijven ze optimistisch.

Hard achteruit

Bela is een jaar geleden overleden. Sindsdien heeft Juliette ervoor gezorgd dat voor haar twee kinderen alles geregeld is. Ook is ze met haar dochter naar Japan gereisd. Hoewel haar gezondheid hard achteruit ging, wilde ze koste wat het kost meedoen aan Het Mooiste Meisje van de Klas. Juliette overleed vlak na de opnames, op 14 juni 2020.

Heftige aflevering

Op Twitter zijn kijkers diep onder de indruk van de aflevering. “Wat een aangrijpend verhaal. Geen woorden voor”, schrijft iemand. Een ander noemt het ‘de mooiste en indrukwekkendste aflevering van deze serie’.

Bekijk hier de volledige aflevering van Het Mooiste Meisje van de Klas.

Foto: Avrotros

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Anoniem
  Marjolien
  Wat een prachtige en geweldige vrouw!!! Dit heeft mij enorm geraakt! Wat een verdriet en gemis voor alle nabestaanden...heel veel sterkte voor iedereen!!!
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Hans Wassenaar
  Goh juliette, dat ik jou op deze manier nog eens terug zou zien. Ik ben erg geraakt door het noodlot dat jou en je familie heeft getroffen. Je was niet alleen het mooiste meisje bij ons op school, maar je bent ook een mooi mens geworden. Ik wens haar kinderen heel veel sterkte toe.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Annemiek Onwijn
  Indrukwekkend, mooi mens.... zo blij dat ik 2 dagen geleden officieel te horen kreeg dat ik 5 jaar kankervrij ben.
  Beantwoorden
  • Anoniem
   Saskia
   Jij weet ook niet zo goed wat je wel en niet kan zeggen
   Beantwoorden
   • Anoniem
    julia
    Ze zegt toch niks verkeerds? Het is maar hoe je het leest en ik vind juist dat jij niet weet wat je zegt! Het is voor haar herkenbaar en ja godzijdank zegt ze dan dat ze kvrij is! Niet zo bitter zijn kom op!!!!
    Beantwoorden
 • Anoniem
  Nanny
  lieve Ivana en Bela junior, ik wil jullie condoleren met dit grote verlies, jullie papa en mama, Zulke mooie lieve ouders waaruit jullie geboren zijn, zón sterke mama ook, is een herinnering voor het leven, waar jullie je kracht uit kunnen putten. Ze volgen met trots jullie levenspaden mee vanaf boven, zeker weten ! Veel liefs en sterkte gewenst.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Marjan versloot
  Was idd een hele mooie aflevering, en een emotionele. Ik hield het nog net droog. Zoveel positiviteit uit het leven halen, terwijl je zo ziek bent. Vreselijk voor haar kinderen. Ik wens ze sterkte.
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Jacqueline
  Wat een mooie, lieve, sterke, positieve vrouw. Heb ook een traantje gelaten bij de uitzending. Heel veel sterkte voor haar mooie zoon en dochter, gelukkig dat zij een mooie documentaire heeft nagelaten voor de nabestaanden
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen