Gordon en zijn vriend Gavin

Gordon deelt romantisch kiekje met nieuwe Valentijn: ‘Blijf altijd geloven in die ene ware liefde’

Gordon maakte vorige week bekend dat hij in de wolken is met zijn nieuwe vriend Gavin. En op Valentijnsdag deelt hij een romantische foto samen met zijn partner die hij zijn ‘enige ware liefde’ noemt. 

‘Mijn liefde!’

Kort geleden onthulde Gordon op Instagram dat hij tot over zijn oren verliefd is op Gavin. Dat kondigde hij aan door middel van twee foto’s waarbij hij onder andere schreef: ‘Mijn liefde!’ Vandaag, op Valentijnsdag deelt hij een romantische foto met een speciale boodschap voor zijn volgers. 

Lees ook: Gordon deelt foto’s van zijn nieuwe liefde: ‘Mijn liefde! Eindelijk!’

‘Geef nooit op’

Op de foto zien we het stel samen met een prachtig boeket vol met rozen in de vorm van een hart. Onder de foto wenst Gordon iedereen een fijne Valentijnsdag. Ook steekt hij zijn volgers die nog op zoek zijn naar de ware een hart onder de riem: ‘Blijf altijd geloven in die ene ware liefde. Geef nooit op, want op een dag zal het gebeuren!’

Tip van de redactie

In Gordon: biografie van een entertainer vertelt hij openhartig over zijn leven in en buiten de spotlights. Een intiem, geestig en soms wrang zelfportret van een man met vele gezichten. Van zijn roerige jeugd in Amsterdam-Noord tot aan de glamourvilla’s in Het Gooi, van marktkoopman naar de zegereeksen met De Toppers in de ArenA. Over de zoektocht naar liefde en geluk, over drank, drugs, seks en de keerzijde van roem. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Gordon Biografie
Bekijk bij bol.com

Bron: Instagram
Foto: Instagram

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.