Gordon Heuckeroth

Gordon deelt foto’s van zijn nieuwe liefde: ‘Mijn liefde! Eindelijk!’

Leuk nieuws voor Gordon: want als we de foto’s op zijn Instagram mogen geloven is hij tot over zijn oren verliefd. 

‘Mijn nieuwe liefde! Eindelijk!’

In zijn Instagram Stories deelt Gordon twee foto’s van zijn nieuwe vriend. Bij een foto schrijft hij: ‘Mijn liefde! Eindelijk!!’ Op de foto is te zien dat de twee een boeket met rozen in de vorm van een hart vasthouden. Op de tweede foto zien we het stel samen op de bank liggen. 

Lees ook: Gordon lijkt klaar met de media en wil ‘nooit meer’ interviews doen

Afscheidsconcert Elton John

Hoe Gordon en zijn nieuwe vriend elkaar hebben ontmoet is niet bekend. Ook is het nog niet bekend wie zijn vriend is. Wel deelde Gordon eerder al beelden waarop hij stond te zoenen bij een afscheidsconcert van Elton John in Australië. Vermoedelijk was dat met dezelfde man.

Tip van de redactie

In Gordon: biografie van een entertainer vertelt hij openhartig over zijn leven in en buiten de spotlights. Een intiem, geestig en soms wrang zelfportret van een man met vele gezichten. Van zijn roerige jeugd in Amsterdam-Noord tot aan de glamourvilla’s in Het Gooi, van marktkoopman naar de zegereeksen met De Toppers in de ArenA. Over de zoektocht naar liefde en geluk, over drank, drugs, seks en de keerzijde van roem. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Gordon Biografie
Bekijk bij bol.com

Bron: RTL Boulevard
Foto: ANP

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.