Zo gaat Goede Tijden, Slechte Tijden er na de zomer uitzien

Vanwege de coronacrisis zal het leven in Meerdijk er na de zomer wat anders uitzien. Nieuwe afleveringen zullen volledig coronaproof worden opgenomen.

Geen intieme scènes

Ook op de set van Goede Tijden, Slechte Tijden moet er afstand gehouden worden. En dat betekent dat de serie er na de zomer iets anders uit gaat zien. “De intieme scènes zijn de komende periode uit het script geschreven. Dus geen zoenscènes, knuffelen of iets overpakken van elkaar, want dat mag niet”, vertelt Bo Maerten, die Amelie speelt.

Lees ook: Zó ziet Goede Tijden, Slechte Tijden er na de zomerstop uit

Nieuwe verhaallijn?

Er werd nog even nagedacht over een coronaverhaallijn, maar deze is later toch geschrapt. Creatief producent Rohan Gottschalk denkt dat mensen al genoeg over het virus te zien krijgen. Edwin Jonker, die Richard Nooten speelt, wil liever dat acteurs getest worden. “Ik denk toch dat we allemaal onze verantwoordelijkheid moeten pakken en getest worden. En wie het niet heeft, moet zorgen dat hij het alsnog niet krijgt. Dan kun je denk ik wel een zoenscène doen”, vertelt hij.

Eerder zomerstop

Goede Tijden, Slechte Tijden is sinds maart nog maar vier dagen in de week te zien. Vanwege de coronacrisis is ook de laatste aflevering – mét cliffhanger – een stuk eerder te zien, namelijk op 28 mei.

Lees ook: Wil je zien: GTST deelt spannende trailer van cliffhanger-maand

Bron: RTL Boulevard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen