Legally Blonde

Komt er een vervolg op ‘Legally Blonde’? Dit is wat we erover weten

Het is bijna twintig (!) jaar geleden dat de tweede Legally Blonde film uitkwam. En nog altijd zijn de Legally Blonde-films ontzettend populair. Stiekem zitten we dan ook al jaren op een vervolg te wachten, want wat missen we de roze outfits van Elle Woods en de grappige schoonheidsspecialiste Paulette. Maar er is goed nieuws: verschillende mensen hebben inmiddels ja gezegd tegen ‘Legally Blonde 3’. 

Dit is er tot nu toe bekend over het langverwachte vervolg. 

Jennifer Coolidge

Actrice Jennifer Coolidge heeft het momenteel vast erg druk. In januari won ze nog een Golden Globe voor haar rol in ‘The White Lotus’. Toch zegt ze volmondig ja tegen Legally Blonde 3. “Natuurlijk doe ik mee. We praten er al een lange tijd over”, vertelt ze aan de Amerikaanse entertainmentsite ‘Extra’. “Misschien gaat het nu ook wel echt snel gebeuren. Het lijkt me geweldig om mee te doen aan Legally Blonde 3, dus ik zeg zeker ja.” 

En dat is goed nieuws, want een paar dagen eerder zei actrice Reese Witherspoon nog tegen ‘Entertainment Tonight’ dat Jennifer Coolidge onmisbaar is in een vervolg. En wij geven haar geen ongelijk.

Lees ook: The White Lotus-fans, opgelet: voor dít bedrag huur je de Italiaanse villa

Legally Blonde 3

Schrijfster en producer Mindy Kaling is het met Witherspoon eens: “Ze is zo grappig. Als schrijver heb je daarmee de jackpot. De dynamiek tussen haar en Elle is zo goed. In Legally Blonde 3 heeft Coolidge een juicy verhaallijn en ook bij Elle gebeurt er veel spannends. Meer kan ik er nog niet over kwijt. Het is toch geweldig om te zien hoe die twee er twintig jaar later uitzien?”, vertelt ze in gesprek met ‘Time Magazine’. 

Wanneer kunnen we het vervolg verwachten?

Wanneer Legally Blonde 3 op het witte doek verschijnt is helaas nog niet bekend. Eerder schreef het Amerikaanse MGM Studios dat het vervolg in mei 2022 uit zou komen, maar helaas moeten we toch wat langer wachten. 

Bron: Vogue
Foto: Getty Images

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.