Ontwerp Zonder Titel 2023 01 28t180204.877

The White Lotus-fans, opgelet: voor dít bedrag huur je de Italiaanse villa

Heb jij ook zo genoten van het tweede seizoen van The White Lotus? De prachtige villa is nu te huur, maar je moet er iets voor over hebben.

Een derde seizoen

Het tweede seizoen van The White Lotus speelde zich af in Palermo, de hoofdstad van het Italiaanse eiland Sicilië. In een zeer luxe villa, met privé zwembad en uitzicht op het prachtige Siciliaanse platteland. Het tweede seizoen van de populaire HBO-dramaserie was wederom een groot succes en *tromgeroffel* in november vorig jaar werd een derde seizoen van de serie al bevestigd. Op welke prachtige locatie het nieuwe seizoen zich zal afspelen is nog niet bekend. Mike White is de maker van de serie en gaf in een interview aan dat het misschien leuk zou zijn om voor het derde seizoen een heel ander continent zoals Azië te kiezen. Wanneer het derde seizoen op HBO te zien zal zijn, is nog niet duidelijk.

Lees ook: Déze films en series verschijnen in januari op Netflix

Villa

Het eerste seizoen van The White Lotus speelde zich af op Hawaï. Voor het tweede seizoen reisde de crew af naar Palermo, de hoofdstad van het Italiaanse eiland Sicilië. Ben je nog op zoek naar een luxe vakantieverblijf? De prachtige Siciliaanse villa kun je nu huren voor 5500 euro per nacht. Niet heel goedkoop inderdaad, maar wel leuk om te weten.

Bekijk hier alle foto’s van de villa.

Lees ook: Bewezen: zóveel mensen nemen eigen beddengoed mee naar hotel

Foto: Airbnb.co.uk
Bron: Elle, Her.ie

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.