Echte Meisjes In De Jungle

Déze ‘Echte Meisjes in de Jungle’ spreekt Michella Kox nog steeds

‘Chaos in Laos’, zo kunnen we Echte Meisjes in de Jungle wel noemen. Er wordt flink geruzied en er is veel drama tussen de deelneemsters. Je zou daarom denken dat ze elkaar buiten het programma ook niet kunnen luchten of zien. Maar dat blijkt niet zo te zijn: zelfs Michella Kox heeft met veel meiden nog contact. 

In haar Instagram Stories vertelt Michella met wie ze nog leuk contact heeft. En vrij onverwacht: ze heeft nog steeds contact met Kelly. “Dat zou je niet denken, hè?”, zegt ze. 

‘Zo gemeen ben ik niet’

Maar Kelly is niet de enige die ze nog spreekt. “Louisa spreek ik dagelijks. Diva spreek ik ook bijna dagelijks”, vertelt ze. Met Lena heeft ze geen contact, maar dat is niet vanwege onderlinge problemen. Ook Fabiola, die ze zelf ‘Fabje’ noemt, spreekt ze regelmatig. “Daar ga ik binnenkort weer mee op stap.” En ook Jill spreekt ze vaak. “Ik spreek eigenlijk bijna iedereen. Je zal het niet zeggen, maar zo gemeen ben ik niet.” De enige meiden die ze niet spreekt zijn Gaby, Janice, Annebel en Esmee. Maar dat verbaast de kijker van het programma vast niet. 

Lees ook: 5x waarom Echte Meisjes in de Jungle het heerlijkste realityprogramma van dit moment is

‘Ik wist waar ik aan begon’

Michella heeft het niet makkelijk in ‘Echte Meisjes in de Jungle’ en klaagt veel. Maar dat betekent niet dat ze spijt heeft van haar deelname. “Ik wist waar ik aan begon”, vertelt ze. “Daar word ik gewoon zo’n ouwe zeurkous. Ik weet niet wat dat is. Maar achteraf denk ik toch: ik heb het wel gedaan. Ik heb totaal geen spijt. Zou ik het weer doen? Ik denk het niet.” Al weet de trouwe kijker natuurlijk dat ze dit al eens eerder heeft gezegd. 

Bron: RTL Boulevard
Foto: RTL Jasper Suyk/Rob Jacobs

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.