Johnny De Mol

Déze BN’ers zijn te zien in het nieuwe seizoen Waar is de Mol?

In Waar is de Mol? reist Johnny de Mol met bekende Nederlanders naar het buitenland. Déze sterren zijn te zien in het nieuwe seizoen.

In Nederland

Normaalgesproken reist Johnny de Mol met zijn gasten naar het buitenland, maar vanwege het coronavirus blijft de presentator dit jaar in Nederland. In het nieuwe seizoen – dat vanaf 5 oktober te zien is – gaat hij op pad met Johan Derksen (71), Sylvana Simons (49), Gordon (52) en Sergio Herman (50).

Veel te ontdekken

Gelukkig zijn in Nederland ook genoeg mooie plekjes te vinden. “Ons land, de plek die we thuis noemen, is extra belangrijk geworden in deze tijd. En ook daar valt nog verrassend veel te ontdekken. Je hoeft niet altijd ver te reizen om iets nieuws te zien; vaak ligt de verbazing gewoon om de hoek”, aldus Johnny.

Lees ook: Johnny de Mol wil déze tattoo laten weghalen

Terug in tijd

Johan Derksen neemt Johnny mee naar zijn favoriete provincie: Drenthe. Vanaf zijn woonplaats Grolloo vertrekken ze met brommers naar zijn ouderlijk huis, jeugdvoetbalclub en een gevangeniscel in Veenhuizen. Met Sylvana Simons gaat de presentator naar Noord-Holland, de provincie waar zij als baby woonde, nadat ze met haar ouders uit Suriname kwam.

Waar is de Mol? is vanaf 5 oktober om 21.30 uur te zien bij SBS6.

Lees ook: Op déze manier zal Anouk te zien zijn in The Voice of Holland