Trijntje Oosterhuis over moeilijke tijd: 'Ik raakte mijn zin in het zingen kwijt'

Déze BN’er-moeders doen mee aan Vier Handen Op Eén Buik

Vijf bekende moeders gaan in het nieuwe seizoen van ‘Vier Handen Op Eén Buik’ weer aan de slag om tienermoeders bij te staan.

Bibi Breijman, Karin Bloemen, Trijntje Oosterhuis, Heleen van Royen en Jaimie Vaes, de vriendin van Lil’ Kleine, zijn in het nieuwe seizoen te zien.

Zeven aanstaande moeders

In Vier Handen Op Eén Buik laten zeven aanstaande moeders zien hoe zij zich voorbereiden op de komst van hun kindje. Ze worden geholpen door een bekende moeder, die hen bijstaat tijdens hun zwangerschap, de bevalling en daarna. Ook Tatum Dagelet en Soundos El Ahmadi zijn dit seizoen weer te zien.

‘Enorme groei’

“Ik kijk Vier Handen Op Eén Buik al vanaf het begin, dus meedoen stond bovenaan mijn bucketlist”, vertelt Bibi. “Louise, de tienermoeder die ik begeleid, is een schatje en ik heb juist heel erg veel van haar geleerd: hoe sterk je kunt zijn op zo’n jonge leeftijd. Ze maakt een enorme groei door tijdens haar zwangerschap, daar ben ik jaloers op.”

In de eerste aflevering, op dinsdag 1 december om 20:25 uur op NPO 3, zijn tienermoeder Desteney en bekende moeder Heleen van Rooyen te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen