Tijl Beckand

Kijkers De Slimste Mens raken niet uitgepraat over ‘irritante’ Tijl Beckand

Gisteren ging de finaleweek van De Slimste Mens van start. Maar op Twitter ging het vooral over Tijl Beckand. Kijkers vonden hem behoorlijk irritant.

Chagrijnige houding

Twitter ging gisteravond behoorlijk los op de aanwezigheid van Tijl Beckand in De Slimste Mens. Hij nam het op tegen Mohammed Chahim en publiekslieveling Rob Kemps. Kijkers klaagden vooral over de chagrijnige houding van Tijl, die ze ook in eerdere afleveringen opviel. “Mag Tijl eruit? Desnoods gedwongen”, schrijft iemand op Twitter. Een ander zegt: “Tijl is in ieder geval dé winnaar van het meest irritant en aanstelleriger overkomen vanavond!”

Ook positieve reacties

Toch zijn er ook kijkers die het voor Tijl opnemen. Zij vinden hem gewoon competitief. “Ik snapte Tijl’s humor wél in de slimste mens, en ik ben óók fanatiek met spelletjes. Heel twitterend Nederland blijkbaar niet”, schrijft een kijker. In de finaleweek komen ook Frank Evenblij, Caroline Brouwer, Emma Wortelboer en Andries Tunru nog aan de beurt.

Lees ook: Kijkers De Slimste Mens raken niet uitgepraat over flirtende Tijl en Melissa

Foto: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Anoniem
  Hans Smit
  Ik vind m top dat ie gewoon past op 46 punten terwijl z'n tegenstander op 43 punten staat. Toppunt van sportiviteit. Tijl je bent een topper en laat al die klagers en zeikers maar lullen. Groeten en respect uit 020
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Til Smart
  Nog nooit zo'n onsportief persoon gezien in de slimste mens.
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen