Wat Gebeurt Er Met Jou Als Je Sjans Hebt Op Een Terras Met Een Voorbijganger Op De Fiets 2021 01 14t093116.819

Kijkers De Slimste Mens raken niet uitgepraat over flirtende Tijl en Melissa

Gisteravond keken 2 miljoen mensen naar een nieuwe aflevering van De Slimste Mens. Het waren vooral Tijl Beckand en Melissa Drost die de aandacht trokken.

Uitzending

In de aflevering was te zien hoe Tijl, Melissa en VVD Tweede Kamerlid Sophie Hermans het tegen elkaar opnamen. Al aan het begin begon het geflirt tussen de eerste twee, wanneer het programma ‘Juf Roos’, waar Melissa de hoofdrol speelt, ter sprake kwam. Tijl gaf aan dat zijn zoon een grote fan was van de actrice. “Dus die is verliefd op juffrouw Roos”, vroeg presentator Philip Freriks nieuwsgierig. Hierop antwoordde Tijl: “Ik hoop het voor hem, want het is een leuke vrouw in het echt.”

Geflirt

Vervolgens maakte de twee de hele uitzending nog meer flirterige opmerkingen. Zo reageerde Melissa bij een vraag over het huishouden van Jan Steen: “Zoals bij jou thuis, Tijl?” Hierop reageerde de presentator: “Je overvalt me. Je hebt toch een straatverbod?” En toen Philip naar Melissa’s drinkgedrag vroeg, vertelde ze dat ze ‘zojuist nog iets gedronken had. Hierop reageerde Tijl: “Dat klopt, we hebben samen jouw wijnvoorraad opgedronken.”

Twitter

Op Twitter raakten mensen niet uitgepraat over de twee en veel van hen viel de flirterige sfeer op. “Er wordt aardig geflirt, of ligt het aan mij?”, aldus een kijker. Iemand anders: “Wat speelt er tussen Tijl en Melissa?”

Bron: Twitter, AD, Televizier
Foto: NPO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen