Emily in Paris

Dít zegt de cast van Emily in Paris over de cliffhanger van seizoen 3

Mon dieu, wij moeten nog even bijkomen van de cliffhanger van Emily in Paris seizoen 3. Want wat gebeurde er allemaal in die laatste vijf minuten? Niet alleen wij, maar ook de cast zelf is verbaasd over het einde van de laatste aflevering. 

Let op: dit artikel bevat spoilers over Emily in Paris en specifiek over de laatste aflevering van het derde seizoen. 

Terugblik op de laatste aflevering

We nemen je even mee in het derde seizoen, want wat keek het weer lekker weg. Toch zaten we tijdens de laatste minuten van de laatste aflevering op het puntje van onze stoel. Tijdens het verlovingsfeest van Camille en Gabriel hebben de twee besloten om meteen te gaan trouwen. Toch bedenkt Camille zich op het moment dat ze bijna de ‘I do’s’ gaan uitspreken. Ze kan niet meer ontkennen dat Gabriel gevoelens heeft voor Emily en dat dat wederzijds is. Emily had inmiddels een relatie met Alfie, maar omdat hij geen tweede keus voor haar wil zijn, maakt hij het op hetzelfde moment uit met Emily. En Gabriel vertelt ook nog op het laatste moment aan Emily dat Camille zwanger is. Wow…

‘Big firework’

Ook Lily Collins die Emily speelt heeft wat te zeggen over de cliffhanger. “Ik hoorde alle eindes en dacht dat het alternatieve eindes waren”, vertelt ze aan ‘Entertainment Tonight’. “Daarna besefte ik dat het allemaal eindes tegelijkertijd waren (…) Ik dacht echt ‘What the f**k? Wat?!” Ook Lucas Bravo die Gabriel speelt, vond het einde heftig. De acteur omschreef de finale als ‘a big firework‘.

Waarom geen bruiloft?

Darren Star, creator van de serie vertelt aan ‘Deadline’ over de bruiloft en over Camilles besluit om niet met Gabriel te trouwen. “Ik denk dat ze uiteindelijk een persoon is die nooit iemand in het huwelijk wil manipuleren. Camille wist dat Gabriel en Emily iets hadden wat zij nooit heeft gehad met Gabriel.” Daarnaast wilde ze haar eigen hart volgen en een eigen leven hebben en niet haar moeders droom volgen. 

Lees ook: Wow: zóveel kosten de outfits in Emily in Paris

Zwangerschap

De grote vraag is natuurlijk of Camille écht zwanger is. Helaas moeten we op het antwoord op deze vraag nog even wachten. Toch deelde Camille Razat die Camille speelt, al wel dat ze niet erg enthousiast wordt van het dragen van een buik. Ook vindt ze het spannend om met een eventuele baby te moeten werken. “Ik had ooit eens een shoot met een baby en dat was moeilijk en stressvol. Ik ben altijd bang dat ik de baby pijn doe”, vertelde ze. “Ik kan niet met baby’s omgaan. Ik hou van ze, maar ik weet niet hoe ik dat moet doen.”

Het is nog wel de vraag of de baby in het vierde seizoen geboren wordt. “We hebben nu drie seizoenen gehad over een tijdspanne van ongeveer zes maanden”, vertelt Darren Star. “Dus ik weet niet of we in seizoen 4 een baby gaan zien.”

Alfie

Alfie is enorm populair geworden onder het publiek, maar het blijft de vraag of hij ooit nog samenkomt met Emily. Lily Collins betwijfelt dit: “Emily heeft moeten vechten om Alfie terug te winnen, dus ik denk niet dat dat weer gaat gebeuren”, vertelt ze. “Emily weet niet hoe Alfie zich daarbij voelt en ze weet ook niet hoe Gabriel erin staat. Hij en Emily hebben wel hun gevoelens met elkaar gedeeld, maar er komt een baby aan.”

Tja, een ingewikkelde situatie dus. Hoe het verder afloopt weten we helaas nog niet en daar zullen we op moeten wachten tot het vierde seizoen van Emily in Paris te zien is op Netflix.

Bron: Grazia
Foto: Netflix

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.