Emily in Paris

Wow: zóveel kosten de outfits in Emily in Paris

Veel Emily in Paris-fans hebben de kerstdagen vast gebruikt om het derde seizoen van hun favoriete serie te bingen. De serie staat natuurlijk bekend om alle opvallende outfits. Van welk merk zijn alle kledingstukken en hoeveel kosten ze? We hebben het voor je uitgezocht.

Emily, ofwel actrice Lily Collins zoekt zelf niet haar outfits uit voor Emily in Paris. Daar zit namelijk Patricia Fields achter. Zij is een fashion designer en heeft onder andere gewerkt voor ‘Sex and the City’ en ‘The Devil Wears Prada’. Patricia stelt bijzondere outfits samen waar mensen niet over uitgepraat raken en aan veel outfits hangt een flink prijskaartje.

Outfit 1

In de eerste aflevering van seizoen drie draagt Emily een felgekleurde regenboog sweater van Essentiel Antwerp. Een prijzige sweater, want je betaalt er maar liefst 265 euro voor. Verder heeft ze een Louis Vuitton tas van 5700 dollar en draagt ze groene boots van 1295 euro. Een dure outfit dus. 

Outfit 2

Ook Camille draagt altijd fantastische outfits in Emily in Paris. Zo droeg ze in een van de afleveringen een graffiti jas van Balmain. Deze is niet meer te koop, maar als we kijken naar de prijzen van vergelijkbare jassen van Balmain, kunnen we inschatten dat de jas minimaal 1000 euro heeft gekost. De Louis Vuitton die ze draagt kost 4550 dollar. Wow!

Outfit 3

Emily’s beste vriendin Mindy Chen wordt ook zeker niet vergeten als het om prachtige outfits gaat. Vooral tijdens optredens draagt ze veel moois. Een van de outfits is een neon body en bijbehorende legging van Mugler, die per stuk 490 euro kosten. Ben je nog op zoek naar een mooi yoga pakje? Dan moet je voor deze misschien nog even sparen. 

Outfit 4

Tijdens een avondje uit draagt Emily ook geen goedkope kleding. Zo draagt ze in een van de afleveringen een strak jurkje met druk motief die 1088 dollar kost. Daarbij draagt ze een jasje met veertjes en franjes en hoge pumps ter waarde van 1095 dollar. 

Outfit 5

Emily draagt op een feestje een prachtige jurk met bloemen van Giuseppe Di Morabito ter waarde van 1153 dollar. Het paarse jasje met de grote franjes is een samenwerking van H&M met Iris Apfel en kost 399 euro. Dat is misschien wel het eerste item dat nog een béétje betaalbaar is in vergelijking met de rest van de outfits in Emily in Paris.

Bron: Flair
Foto: Netflix

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.