Geert Ingrid

BZV-Geert en vriendin Ingrid openhartig over relatie: ‘We zijn verliefd’

Geert uit Boer Zoekt Vrouw is tot over zijn over verliefd op Ingrid. Het kersverse koppel geeft voor het eerst een interview aan Shownieuws.

Verliefd op Ingrid

Eerder deze week was de nieuwe liefde van Geert al te zien op een foto met boerin Annemiek. In een interview met Shownieuws leren we Ingrid wat beter kennen. Ze heeft het seizoen van Boer Zoekt Vrouw op de voet gevolgd. Toen Geert niet voor Angela koos, besloot ze een kans te wagen. “Bij de laatste aflevering, dat overkwam me eigenlijk, ik denk: ik stuur hem een appje dat ik hem leuk vind”, vertelt ze.

Heel pril

Inmiddels zijn de twee gek op elkaar. “Geert is een hele leuke man, een gezellige man, een intelligente man. Wat wil je nog meer? Nu is het elkaar ontdekken. Het is nog heel pril”, gaat ze verder. Geert vertelt op zijn beurt ook wat hij zo leuk vindt aan Ingrid. “Ze is zoals ze is. Ze is ook verstandig, heeft haar eigen ding. Daar houd ik wel van. Niet dat ze de hele dag achter je aan loopt, te claimen. […] Ik moet ook mijn eigen ding kunnen doen. Dat vindt ze prima”, vertelt de boer. Of de twee verliefd zijn? Echt wel. “Zie je het? Ja, gelukkig wel. Stel je voor”, aldus Ingrid. Eerder wilde Geert zijn nieuwe liefde nog uit de publiciteit houden. Bekijk het interview met het gelukkige stel hieronder.

Bron: Shownieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Anoniem
  Willy
  Had ze al zijn mobiele nummer om een app-je te sturen?? Staat dat ook op de site van KRO/NCRV??
  Beantwoorden
  • Anoniem
   Heleen
   Dat is een hele wakkere opmerking.....het kan idd niet
   Beantwoorden

Gerelateerde artikelen