Bridgerton

Bridgerton-fans, opgelet: het derde seizoen loopt helaas vertraging op

Kijk je ook zo uit naar het derde seizoen van Bridgerton? Helaas loopt het nieuwe seizoen vertraging op. We leggen je uit hoe dit komt.

Bridgerton verhaallijnen

In ieder seizoen van de Bridgerton-serie staat een bepaald familielid centraal. In het eerste seizoen was dit Daphne. In het tweede seizoen stond Anthony centraal en in het nieuwe, derde seizoen zal het liefdesverhaal van Penelope en Colin Bridgerton worden verteld. Alle fans kijken natuurlijk uit naar het derde seizoen, dat waarschijnlijk rond maart dit jaar op Netflix zou verschijnen. Er bestaat een kans dat alle Bridgerton-fans iets langer geduld moeten hebben. Zo loopt het derde seizoen helaas vertraging op door het schrappen van een verhaallijn. We leggen je uit hoe het zit.

Lees ook: Déze personages zie je mogelijk niet terug in seizoen 3 van Bridgerton

Veranderingen

De bedenker van Bridgerton, Shonda Rhimes, ook wel het brein achter de serie genoemd, blijkt toch niet zo blij te zijn met het nieuwe seizoen. Volgens de bedenker mist de serie plezier en om deze reden zullen er een aantal aanpassingen verwerkt moeten worden. Het productieteam wil het natuurlijk zo goed mogelijk doen voor alle fans, maar dat betekent misschien wel dat de verschijningsdatum verplaatst zal moeten worden. Een tegenvaller dus. Hopelijk kunnen we snel wat meer informatie met jullie delen.

Lees ook: Déze actrice maakt haar opwachting in seizoen 3 van Bridgerton

Foto: Netflix
Bron: Netflix-Nederland

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.