persuasion

Fan van Bridgerton? Dan wil je déze nieuwe serie ook zien

We hebben goed nieuws voor de fans van Bridgerton. Vanaf juli kun je namelijk genieten van een nieuwe kostuumdrama film op Netflix.

Kostuumdrama

Voor de fans van de serie Bridgerton, hebben we goed nieuws. Vanaf juli verschijnt er namelijk een nieuw kostuumdrama op Netflix. Het gaat hier om de film Persuasion. Dit kostuumdrama gaat over het personage Anne Elliot, gespeeld door Dakota Johnson. Deze actrice zou je kunnen kennen van de 50 Shades of Grey films. Anne is een 27-jarige vrouw die onder druk van een familievriend haar verloving met Frederick Wentworth verbrak. Nu, zeven jaar later, komt ze haar ex-geliefde weer tegen en moet ze kiezen tussen de man die haar familie goedkeurt en haar ex-geliefde Frederick Wentworth.

Lees ook: Déze veelbelovende Spaanse dramaserie verschijnt deze week op Netflix

Jane Austen

De romantische dramafilm is gebaseerd op het laatste boek van Jane Austen. Deze schrijfster schreef ook het geliefde verhaal Pride and Prejudice. De film Persuasion heeft ook iets weg van de serie Fleabag. Zo deelt personage Anne soms haar gedachtes met de kijker, alsof je er live bij aanwezig bent.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hieronder alvast de trailer:

Lees ook: Leuk: déze romantische komedie staat nu op Netflix

Foto: Netflix
Bron: Flair, her.ie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.