Waarom een Boogschutter de beste vriendin is die je je kunt wensen

Waarom een Boogschutter de beste vriendin is die je je kunt wensen

Is je beste vriendin een Boogschutter? Dan mag je in je handen knijpen: iemand met dit sterrenbeeld is perfect om als vriendin te hebben. Om de volgende redenen is het fijn om een Boogschutter aan je zijde te hebben.

Boogschutter

Geboren tussen 23 november en 21 december? Welkom in het Boogschutter-seizoen. Dit zijn de beste eigenschappen van dit sterrenbeeld waar je in een vriendschap veel aan hebt:

1. Ze is optimistisch

Eén van de karaktereigenschappen waar de Boogschutter bekend om staat, is haar optimisme. Deze vriendin staat positief in het leven. Op de donkerste dagen is zij jouw stralende lichtpunt.

2. Ze is betrouwbaar

Vrienden komen en gaan in het leven, maar een Boogschutter is iemand die met jou oud en grijs wil worden. Dit sterrenbeeld is het betrouwbare type, waardoor ze niet zomaar jullie vriendschap zou opgeven als het even wat minder gaat.

3. Ze is grappig

Als één vriendin de grappigste verhalen kan vertellen, dan is het de Boogschutter wel. Met haar weet je dat het nóóit saai is.

4. Ze is een goede adviseur

Wanneer jij er even niet meer uitkomt, staat je Boogschutter-vriendin klaar met goede adviezen. Ook fijn: mocht je het advies niet opvolgen, dan zit zij daar niet over in.

5. Ze is eerlijk

Of je nu twijfelt of die broek je mooi staat of problemen hebt in je relatie: naar de Boogschutter-vriendin ga je altijd als je een eerlijk antwoord verwacht. Zij zal er namelijk geen doekjes om winden.

Bron: Mediumchat, Horoscoop Luna
Foto: Getty Images

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *