Ontwerp Zonder Titel 2020 04 16t122858.356

Blijft Erik toch op de boerderij van Annemiek?

Afgelopen zondag was te zien hoe boerin Annemiek uit Boer Zoekt Vrouw toegaf gevoelens te hebben voor Erik. Toch was het tweetal van mening dat een relatie om praktische redenen niet zou lukken.

Een besluit waar presentatrice Yvon Jaspers misschien nog invloed op kan uitoefenen.

Obstakels

Aan het einde van de laatste uitzending was te zien hoe de presentatrice het gesprek met Erik aanknoopte. “Je bent hier nu bijna een week en hoe lang hebben jullie precies over de obstakels gepraat?”, vraagt ze aan hem. “Sinds een halfuurtje geleden”, geeft hij toe. “Ja, dat is niet zoveel.”

Yvon vraagt zich af of dit voor hem genoeg is. “Om haar nu gewoon te laten? En naar huis te gaan, en haar niet meer te zien.” Erik geeft toe dat het lastig is. “Ik had er anders echt voor willen gaan. Als dat obstakel er niet was.”

Verliefd

“Je moet het zelf weten, hè”, vervolgt Yvon. “Maar nu ben je er nog. Van mij mag je naar huis. Maar… Naja… Wil je dat?” Dan antwoordt Eriks duidelijk: “Nee.” Hij lijkt verliefd te zijn geworden op Annemiek en dus te willen blijven.

En nu?

Hoe dit afloopt, is aanstaande zondag te zien in de nieuwe aflevering. Ook is dan te zien hoe Annemiek de presentatrice emotioneel vertelt over de wens om ‘iemand te hebben om tegenaan te kruipen’.

In ieder geval is de foto van Erik nog belicht op de website van het tv-programma. Dit in tegenstelling tot Jaep, Steven, Paul en Jelte. Zou het dan toch nog iets worden?

Bron: AD

Lees ook: dit vindt boerin Steffi van BZV-Annemiek en Erik

Lees Vriendin digitaal

Nu vanaf €0,99

Naar de digitale kiosk

042020 Digitaallezen Hp

Nu we zoveel mogelijk binnen moeten blijven, kun je Vriendin ook digitaal lezen. Bestel ‘m hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen