Beste Zangers

Kijkers Beste Zangers ontroerd door duet Sanne Hans en Stef Bos

Stef Bos en Sanne Hans maakten gisteravond diepe indruk met hun versie van ‘Laat me’. Het nummer staat inmiddels op plek 3 in de iTunes-lijst.

Duet Sanne en Stef

Net als voorgaande jaren was ook deze seizoensafsluiting van Beste Zangers een knaller. Maar liefst 1,6 miljoen kijkers zaten gisteravond voor de buis. Vooral Sanne Hans en Stef Bos maakten indruk met hun versie van ‘Laat me’ van Ramses Shaffy. Stef Bos wist al snel dat hij dit nummer wilde zingen. “Ik wil heel graag een nummer doen dat mij al jaren achtervolgt. Een nummer van Ramses Shaffy, die heel veel voor mij heeft betekend”, aldus de zanger. “Hij zei ooit tegen mij: ‘als je ooit iets alleen achter de piano doet, pak de ruimte en de vrijheid en word het lied’. Dat wil ik heel graag proberen met Sanne.”

Onvergetelijke reis

De twee hadden niet gerepeteerd, maar dat was niet te zien. De andere kandidaten genoten zichtbaar van het moment. “Wat een weergaloos einde voor een onvergetelijke reis”, zei Milow na het optreden. Ook Freek en Suzan waren onder de indruk: “Ik had het idee dat we hier bij een momentje waren waar we nog heel lang over gaan napraten. Ik vond het superbijzonder dat we daar bij mochten zijn.”

Lees ook: Kijkers onder de indruk tijdens Beste Zangers: ‘Fantastische aflevering’

Kijkers thuis zijn ook diep ontroerd door het intieme optreden van Sanne en Stef. “Het beste is duidelijk voor het laatst bewaard”, schrijft iemand op Twitter.

Bekijk het optreden van Sanne Hans en Stef Bos hieronder.

Foto: AVROTROS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen