André Hazes En Monique

André Hazes over tweede kindje: ‘We moeten daar niet te lang mee wachten’

André Hazes en Monique Westenberg hopen dat André junior binnenkort nog een broertje of zusje krijgt. Dat vertelt de zanger in Privé.

Eicellen invriezen

Hoewel André Hazes twee weken geleden duidelijk maakte dat een tweede kindje nog even op zich liet wachten, vertelt hij nu in weekblad Privé dat de tijd rijp is. Monique kan moeilijk zwanger raken en heeft eerder haar eicellen laten invriezen. “Vlak voor onze breuk hebben we nog geprobeerd om zwanger te raken. Dat is toen mislukt”, vertelt de zanger. “Het probleem is dat Moon nu al 42 is, dus de tijd dringt.”

Wonderkind

André denkt dat het niet onmogelijk is. “Alleen moeten we daar niet te lang mee wachten. We praten er wel al over. De tijd is geschikt”, vertelt hij. “We hebben nu de benodigde rust in ons leven. Ik ben nog nooit zo gezond geweest, geen stress, dus het moet zeker haalbaar zijn. Wat zal er een wonderkind uitkomen…” Ook hun 3-jarige zoontje André junior ziet het wel zitten. “Laatst begon hij nog tegen ons: ‘Papa, mama, ik zou graag een zusje willen hebben.’ Het is van harte welkom.”

Bron: Shownieuws Foto: ANP