André Hazes

André Hazes over onherkenbaar in beeld brengen van zoontje: ‘Hij had er last van’

André Hazes en Monique Westenberg hebben er onlangs voor gekozen om hun zoontje niet meer herkenbaar in beeld te brengen. In Jinek vertelt de zanger erover.

Monique Westenberg en André Hazes willen hun zoon André jr. minder in beeld brengen op social media, in de hoop dat hij minder herkend wordt. In Jinek vertelt André over dit besluit.

Te vaak herkend

Ze zijn vooral tot deze conclusie gekomen, omdat André jr. er zelf last van had. “Hij vond het vervelend, dan kwamen we in de supermarkt en dan keken mensen naar ‘m. Hij vroeg dan: ‘Waarom kijkt die mevrouw zo lang naar mij?’ of iemand kneep ‘m in z’n wang”, vertelt de zanger. Toch zou André zijn zoon het liefst aan iedereen laten zien. “Ik heb een leuk en knap kind, hij is supergrappig en ik ben misschien wel de trotste ouder die er is. Ik wil ‘m dus heel graag delen met de wereld alleen wil ik hem wel voor bepaalde dingen beschermen. Ik heb altijd gezegd: ik doe het tot hij er zelf last van krijgt en dat is nu”, aldus André. Ze kiezen ervoor om hun zoontje nu alleen nog onherkenbaar, met bijvoorbeeld een emoji over zijn gezicht, in beeld te brengen.

Kijk de aflevering van Jinek hier terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen