orgasme vrouw

Déze sekstechniek zou het geheim zijn voor explosieve orgasmes

Er wordt gesproken over een specifieke sekstechniek die voor sterkere orgasmes zou zorgen. We praten je natuurlijk direct even bij.

Coïtale uitlijntechniek

Het klinkt niet spannend of sexy, maar als je je seksleven een boost wil geven, zou je je eens kunnen verdiepen in de coïtale uitlijntechniek. Deze techniek is tot stand gekomen doordat veel vrouwen geen orgasme bereikten tijdens “normale” seks, waarbij de clitoris niet werd gestimuleerd. Tijd voor verandering dus. Bij de coïtale uitlijntechniek ga je uit van het normale missionaris standje: de man ligt bovenop de vrouw. Alleen nu beweegt de man langs het lichaam van de vrouw naar boven tot het het moment waarop de erectie naar beneden en niet meer naar boven wijst. Wanneer de penis naar binnen gaat, beweegt de man naar beneden. De penis drukt op dat moment tegen de clitoris aan.

Lees ook: Verschillen jullie behoeftes op seksueel vlak? Probeer dan déze tips

Meer genot

Zodra de penis uit de vagina gaat, beweegt de man naar boven. Bij de schommelende opwaartse beweging is de vrouw leidend en bij de neerwaartse beweging is de man leidend. Bij deze techniek gaat het vooral om druk- en tegendruk bewegingen en wordt de clitoris gestimuleerd. Dit is dan ook de reden dat deze techniek de kans op explosieve orgasmes zou vergroten.

Vriendin’s favoriet

Dit discrete en krachtige vibrator ei kan eenvoudig worden bediend met de meegeleverde afstandsbediening, waardoor je handsfree plezier kunt ervaren. Met verschillende vibratiestanden en patronen kun je je eigen sensuele avontuur creëren. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Lees ook: Zó gebruik je een kussen tijdens de seks voor betere orgasmes

Foto: GettyImages
Bron: Poosh.com

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.