Ontwerp Zonder Titel (51)

De zomer is in aantocht: 4 leuke hobby’s om uit te proberen

We moeten nog heel even geduld hebben, maar de zomer is nu echt in aantocht. Dít zijn 4 leuke hobby’s om uit te proberen.

1. Maak een plakboek

Je ouders hebben vast weleens een plakboek met oude foto’s in huis? Maak deze zomer veel foto’s en plak deze in een vrolijk boekje. Versier het boekje met letters en stickers en creëer je een tastbare herinnering. Schrijf er eventueel leuke herinneringen of quotes bij om het boek compleet te maken.

2. Schetsen

Deze hobby zou weleens kunnen werken als je veel piekert. Koop een schetsboekje en probeer de dingen die je buiten ziet op papier te krijgen. De tekeningen zijn een mooie herinnering voor later en daarnaast leer je meer in het hier en nu te leven.

Lees ook: Dé ultieme zomer must-have: tuinbank én ligbed in één!

3. Fotografie

Je weet vast heus wel hoe je een leuke selfie of een schattige foto van je hond moet maken, maar wat nou als je je eens echt zou verdiepen in fotografie? Welke mogelijkheden zijn er, los van de automatische knop die je wellicht vaak gebruikt? Volg eventueel een (online)cursus en je zult zien hoe leuk het is om foto’s te maken van de natuur of een prachtige zonsondergang.

4. Groene vingers

Houden de meeste planten het vaak niet lang bij je uit? Dan ben je misschien huiverig om met je tuin aan de slag te gaan. Toch kan tuinieren heel leuk zijn, vooral als het zonnetje vaker schijnt. Er zijn genoeg bronnen beschikbaar die je kunt raadplegen. Denk aan boeken over tuinieren of youtube filmpjes die jou op weg kunnen helpen.

Tip van de redactie

Omdat niemand met groene vingers is geboren, is een praktisch how to-tuinboek essentieel om de tuin te creëren die je voor ogen hebt. Een tuin die er het hele jaar rond weelderig bij staat vereist basiskennis. Met dit heldere naslagwerk kunnen alle beginners – of gevorderden die meer willen weten – direct aan de slag. . Voor meer info klik op onderstaande button.

Lees ook: Ontdek de 5 mooiste zomerjasjes voor een stijlvolle zomer

Foto: GettyImages
Bron: TheEverygirl.com

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.