Ontwerp Zonder Titel 2020 12 20t110627.605

Zó deal jij met een kater op basis van je sterrenbeeld

Met kerst iets te diep in het glaasje gekeken? Wij vertellen je hoe je deze kater, op basis van je sterrenbeeld, het beste kunt bestrijden.

Ram

De Ram houdt wel van gezelligheid en is van mening dat ze goed tegen alcohol bestand is. Helaas heeft ook de Ram wel eens last van een kater. De beste oplossing? Beweging.

Stier

De Stier is gek op luxe. Een goede manier om een kater te bestrijden is wat extra tijd voor jezelf. Denk aan een maskertje en een uitgebreide douchesessie.

Tweelingen

Tweelingen houden van gezelligheid. Te diep in het glaasje kijken, komt dus weleens voor. Een goede brunch met veel koolhydraten helpt je er weer bovenop.

Kreeft

Als jij te veel hebt gedronken, ben je de volgende dag erg emotioneel. Een manier om hier beter mee om te kunnen gaan, is yoga. Zo creëer je weer rust in je hoofd.

Lees ook: Mensen met déze vier sterrenbeelden zijn de grootste kerstliefhebbers

Leeuw

De Leeuw vindt het vervelend als haar gemaakte plannen in duigen vallen. Toch kan het handig zijn om na een avondje wijn drinken even wat rust in te lassen. Duik lekker op de bank met een goede Netflix-serie.

Maagd

Als je drinkt, dan drink je stevig door. De beste manier om hiervan te herstellen is een gezonde groene smoothie en een paracetamol. Op deze manier kun jij snel weer de draad oppakken.

Weegschaal

Zoals het sterrenbeeld al doet vermoeden: jij houdt van balans. Een avond te diep in het glaasje gekeken? Geen man overboord. De dag erna kies jij voor een goede work-out of motiveer jij jezelf om dat vervelende huishoudelijke klusje te doen.

Schorpioen

Jij bestrijdt een kater het liefst met nóg meer alcohol. Maar of dat nou het slimste idee is? Misschien is een goede lunch met een vriendin een betere optie. Oké, met een wijntje dan.

Boogschutter

De Boogschutter denkt graag terug aan leuke herinneringen. Heb jij de avond van te voren met een vriendin doorgebracht? Bel haar dan op om te vertellen waarom je zo van deze avond hebt genoten.

Steenbok

Is jouw sterrenbeeld Steenbok? Waarschijnlijk gun jij jezelf niet vaak rust. Toch is het goed om af en toe een dagje niets te ‘moeten’. Vooral als je de avond van te voren iets te veel alcohol binnen hebt gekregen, is rust geen overbodige luxe.

Waterman

De Waterman is gek op avontuur. De beste manier om een kater te bestrijden, is het uitproberen van nieuwe dingen. Denk aan het bereiden van een nieuw gerecht of een wandeling in een onbekend gebied.

Vissen

Vissen houden van water, duh. Last van een kater? Drink dan zoveel mogelijk water of ga een uurtje zwemmen. Lukt dit niet? Probeer dan een wandeling in een gebied met veel water.

Lees ook: Déze vier sterrenbeelden kunnen het slechtst liegen

Foto: GettyImages Bron: Horoscope.com