vrouw blij kerst

Mensen met déze vier sterrenbeelden zijn de grootste kerstliefhebbers

Staat de kerstboom alweer een tijdje bij je in huis, luister jij continu naar kerstmuziek en kan je niet wachten tot de feestdagen? Grote kans dat je één van deze vier sterrenbeelden hebt.

Kreeft

Jij telt al een tijdje af tot kerst en kan niet wachten tot het zover is. Hoewel het dit jaar anders zal zijn dan je gewend bent, probeer je er sowieso een feestje van te maken. Het is dan ook vooral de gezelligheid wat je zo fijn vindt aan kerst, en tijd doorbrengen met je dierbaren.

Stier

Al sinds oktober ben jij bezig met de feestdagen. Zo vind je het leuk om je huis extra gezellig en feestelijk te maken en na te denken over lekkere recepten. Is het bijna zover, dan sta jij uren in de keuken. Niets fijner dan je dierbaren blij te maken en gezellig bij te praten.

Leeuw

Jij bent gek op feestjes en vindt het leuk om jezelf tot in de puntjes te verzorgen. Hoewel uitgaan er even niet inzit, verheug je je er wel op om in je mooiste outfit op het kerstdiner te verschijnen. Ook vind je het leuk om cadeaus te krijgen, en vooral te geven.

Weegschaal

Grote kans dat kerst vrijwel altijd bij jou gevierd wordt. Je vindt het namelijk geweldig om gastvrouw van de avond te zijn. Ook het versieren van het huis is een van je favoriete dingen om te doen. En eerlijk is eerlijk: het is ook heerlijk om even niet met corona bezig te zijn.

Vriendin’s favoriet

Duik in de nostalgie met deze prachtige set van 14 kleurrijke retro kerstballen en een schitterende rode piek, perfect om je kerstboom om te toveren in een blikvanger. Elk stuk, verrijkt met zilveren decoratie en een unieke deuk, is handgemaakt en zorgt voor een onvergetelijke kerstsfeer. Van roze tot blauw, deze set heeft het allemaal. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Bron: Your Tango
Foto: Getty Images