Winnie de Poeh

Winnie de Poeh-fans, opgelet: het originele huisje staat nu op Airbnb

Sta jij bekend als een echte Winnie de Poeh-fan? Dan is dit gezinsverblijf in het Engelse Ashdown Forest echt iets voor jou. Het huisje staat nu op Airbnb.

Winnie de Poeh

Vanwege de 95ste verjaardag van het beroemde Disney-personage Winnie de Poeh, is het originele huis nu via Airbnb te reserveren. Het huisje ligt in het Engelse Ashdown Forest en wordt gehost door niemand minder dan Winnie de Poeh-illustrator Kim Raymond. Hij tekent de beer al meer dan dertig jaar en wordt nog steeds geïnspireerd door de klassieke tekeningen van E.H. Shepard.

Lees ook: Dit wil je: recept voor Oreo-bananenbrood van Laura’s Bakery

Klassieker

Het huisje doet je direct denken aan alle avonturen van Winnie de Poeh en zijn vrienden. Het is een gezellig huisje met een zithoek en een eetruimte. Door de bosrijke omgeving komt de charme van Winnie de Poeh helemaal tot leven. Voor één nacht met vier personen betaal je zo’n 110 euro. Je krijgt dan wel een rondleiding door het bos en je speelt het typische spel Poohsticks op de Poohsticks brug. Ook kun je genieten van op honing gebaseerde gerechten.

Ontwerp Zonder Titel 2021 09 25t173231.165

9cc5d88d E8ea 4f14 A7af 4891a7cc426a

Helaas is het verblijf maar tijdelijk beschikbaar via Airbnb en zijn de data al vergeven. Niet getreurd: dit kan in de toekomst altijd nog veranderen. Tot die tijd kun je alvast wegdromen bij de foto’s van dit speciale verblijf.

Lees ook: Dit wil je: Lidl verkoopt nu een opblaasbaar supboard

Foto: Airbnb
Bron: Her.ie, elle.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen