Leuke dingen doen

Vriendin-lezeressen mochten een Tiny House testen!

Advertorial – Altijd al benieuwd geweest hoe het is om in een tiny house te logeren? Deze lezeressen gingen een weekend slapen in de tiny houses van Droompark Hooge Veluwe!

Hanneke (47) en Rachel (47), al 30 jaar vriendinnen!

Hanneke en Rachel mochten in een tiny house overnachten.

Hanneke: “We hebben genoten van het weekendje weg! Na een vervelende periode voor Rachel was dit echt even de ontspanning die ze verdiende. Daarnaast vieren Rachel en ik in de zomer dat we al dertig jaar vriendinnen zijn. Vanaf dag één dat we
samen aan de opleiding tandartsassistente begonnen, waren we onafscheidelijk.”

De ervaring

“De tiny house vonden we een schattig poppenhuisje met een leuke, industriële inrichting. Het is klein, maar alles zit erop en eraan. Tandenpoetsen en wassen hebben we aan het keukenblad gedaan, want er is geen wasbak in de badkamer. Dat maakt het des te knusser en gezelliger.”

Wat hebben jullie allemaal gedaan?

“Het was heerlijk rustig op het park. Het park ligt op een toplocatie en wordt omringd door prachtige natuur. We hebben onder andere gewinkeld in Arnhem en een gezellige markt bezocht.”

Hoe waren de parkvoorzieningen?

“Het park heeft verschillende zwembaden, zowel binnen als buiten. Daarnaast heeft het park een heerlijk en knus restaurant waar we de tweede avond lekker hebben gegeten. Het personeel was ontzettend aardig en behulpzaam.”

Ook overnachten in een tiny house?

Dit kan nu met 20% KORTING op de verblijfskosten met de actiecode VRIENDIN18. Kijk op www.droomparken.nl (actievoorwaarden lees je
op www.droomparken.nl/actievoorwaarden).

Verblijf

★ ★ ★ ★ ★
“Mooie, rustige ligging. Het huisje was prachtig, zowel van binnen als van buiten. De bedden lagen heerlijk, alles was aanwezig en het
was superschoon.”

Sfeer

★ ★ ★ ★ ★
“Mooie, moderne inrichting. En in het restaurant en de lobby was het lekker knus.”

Locatie

★ ★ ★ ★ ★
“Je hoorde de vogeltjes fluiten als je wakker werd. De ligging is perfect. Je zit midden in de natuur, maar je bent ook zo in de stad.”

Reageer op dit artikel