Ontwerp Zonder Titel 2021 04 29t173258.486

Voor de zomer: déze cocktail past bij jou, op basis van je sterrenbeeld

Nu het buiten warmer wordt, krijg je steeds meer zin in zo’n zomerse cocktail. Déze cocktail past perfect bij jouw sterrenbeeld.

Ram

Een Ram kan erg vurig zijn. Ook ben je avontuurlijk en heb je voldoende zelfvertrouwen. Een pittige cocktail past hier perfect bij. Wat dacht je van een Bloody Mary? Een pittige cocktail die past bij jouw intense persoonlijkheid.

Stier

Een Stier is elegant, sensueel en gevoelig. Dit is waarom een Stier houdt van een klassiek en traditioneel drankje. De Gin Tonic is het drankje waar je een Stier een plezier mee doet.

Tweelingen

Tweelingen zijn vrolijk, sociaal en passen zich gemakkelijk aan. Daarnaast hebben Tweelingen behoefte aan voldoende variatie in hun leven. Het levendige en vrolijke karakter van Tweelingen zorgt ervoor dat een Spaanse sangria het beste drankje voor hem of haar is.

Kreeft

Een Kreeft is gevoelig, slim en behulpzaam. Een Kreeft heeft een harde buitenkant en een gevoelige zachte binnenkant. Het speelse karakter van een Kreeft past goed bij het vrolijke zomerdrankje Aperol spritz.

Leeuw

Een Leeuw heeft veel zelfvertrouwen, is erg creatief en krachtig. Ook houdt een Leeuw van luxe en comfort. Wat dacht je van een Cosmopolitan? Het populaire drankje uit de serie Sex and The City geeft een Leeuw dat gevoel van extravagantie.

Lees ook: Oeps: mensen met déze 4 sterrenbeelden zijn vaak vergeetachtig

Maagd

Een Maagd is nauwkeurig, gestructureerd en werkt altijd hard. Je zou kunnen zeggen dat een Maagd erg perfectionistisch is. Een klassieke, simpele Italiaanse cocktail is een goede optie voor een Maagd. Wat dacht je van een Negroni?

Weegschaal

Een Weegschaal is sociaal, charmant en altijd in balans. Een Weegschaal vindt het fijn om de mensen uit zijn of haar omgeving te vermaken. Hoe kan dit nou beter dan met een kleurrijke cocktail met veel fruit? Denk bijvoorbeeld aan een cocktail met rum en kokosmelk? De welbekende Pina Colada dus.

Schorpioen

Een Schorpioen kent geen angst, is vastbesloten en een tikkeltje mysterieus. Wat dacht je daarom van een goede Whiskey Sour? Hierdoor kan de gepassioneerde en gedreven Schorpioen zeker even ontspannen.

Boogschutter

Een Boogschutter is erg actief, inspirerend en soms wat dromerig. Een Boogschutter vindt het heel leuk om nieuwe plaatsen te ontdekken en mensen te ontmoeten. Een Braziliaanse cocktail, namelijk de Caipirinha, zou daarom een goede optie zijn.

Steenbok

Een Steenbok is nuchter, intuïtief en heeft een sterke wil. Vaak is een Steenbok ook erg wijs voor zijn of haar leeftijd. De Moscow Mule is het perfecte drankje voor een Steenbok. Niet alleen ziet deze cocktail er fantastisch uit, het drankje heeft een goede reputatie. Kwaliteit is dus verzekerd.

Waterman

Een Waterman is vaak vrij en houdt niet van regels. Hij of zij is een echte persoonlijkheid en mensen zijn graag bij een Waterman in de buurt. De Aperol Betty past goed bij jouw levendige karakter. Deze cocktail is een net iets andere versie van de originele Aperol Spritz. Een Waterman moet zich namelijk niet gaan vervelen.

Vissen

Vissen zijn charmant, eigenzinnig en dromerig. Vissen zijn één van de meest sociale sterrenbeelden uit de dierenriem. Een cocktail die hier goed bij past is de Watermeloen Fizz. Een zomerse combinatie van vodka en watermeloenlikeur.

Lees ook: Van schepijs tot discodip: dít ijsje past bij jou, op basis van je sterrenbeeld

Foto: GettyImages
Bron: Kitchenstories.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen