Virgin River

Virgin River-fans, opgelet: dít weten we al over het vierde seizoen

Het derde seizoen van Virgin River staat al een tijdje op Netflix, maar wat is er al bekend over het vierde seizoen? We praten je even bij.

Virgin River

Eerder kwam Netflix al met het goede nieuws dat er zowel een vierde als een vijfde seizoen van Virgin River zal verschijnen. De serie is namelijk razend populair en fans kunnen niet wachten totdat er weer nieuwe afleveringen te zien zijn. De opnames van de serie zijn in juli gestart, dus waarschijnlijk zullen ergens volgend jaar (april-juli) nieuwe afleveringen online komen. Verder weten we dat het volgende seizoen niet uit tien, maar uit twaalf afleveringen zal bestaan.

Lees ook: Virgin River-fans opgelet: dít zou de vader van Mel’s baby zijn

Nieuwe gezichten

In het vierde seizoen zullen twee nieuwe gezichten te zien zijn. Zo zie je Mark Ghanimé die in de huid kruipt van Dr. Cameron Hayek. Een knappe, intelligente dokter die meteen indruk maakt op de dames van Virgin River. Kai Bradbury speelt de rol van Denny Cutler, de kleinzoon van Doc.

Zwanger

In het derde seizoen zag je dat Mel zwanger was en in het vierde seizoen zul je ontdekken wie de vader is. Ook zal het persnage Hope weer te zien zijn, in welke vorm is nog niet duidelijk. Door Covid-19 kon de actrice niet bij de opnames van het derde seizoen zijn. In het verhaal ging Hope op bezoek bij een tante en kreeg ze op de weg terug naar Virgin River een auto ongeluk. Ze zal nu van een zware hersenbeschadiging moeten herstellen. Er is helaas nog geen trailer verschenen van het vierde seizoen.

Lees ook: Virgin River-fans, opgelet: dít personage keert terug in het vierde seizoen

Foto: Netflix
Bron: Marieclaire.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *