vliegveld

Verveeld op het vliegveld? Déze dingen kun je doen om jezelf te vermaken

Is je vlucht vertraagd of ben je gewoonweg snel verveeld? Déze dingen kun je doen om jezelf toch te vermaken terwijl je wacht.

1. Wandelen of lezen

Loop een rondje over het vliegveld. Haal misschien ergens iets te drinken en/of kijk welke vluchten er vandaag allemaal vertrekken. Ken je een bestemming niet? Maak er dan een spelletje van om meer over deze bestemming te weten te komen. Klaar met wandelen? Neem jezelf voor om dan één hoofdstuk uit een meegenomen boek te lezen.

2. Praten

Als je alleen op reis gaat, heb je natuurlijk niet direct iemand om mee te praten. Het zal je echter verbazen hoeveel mensen er alleen op reis gaan. Knoop een gesprek aan en vertel bijvoorbeeld dat je er een beetje van baalt dat de vlucht vertraagd is, maar wel heel veel zin hebt om je reis te gaan maken. Eventueel kunnen jullie een kopje koffie drinken om de tijd te overbruggen. Misschien leer je wel potentiële vrienden kennen.

Lees ook: Angst om te reizen of te vliegen? Zó ga je er het beste mee om

3. Leer meer over je bestemming

Gebruik je telefoon om wat meer te weten te komen over je bestemming. Misschien kun je via sociale media recent geplaatste foto’s van deze plek bekijken. Zo kun je alvast wegdromen bij de barretjes, ontbijttentjes en culturele hotspots die je wil gaan ontdekken.

4. Observeer

Het kan best wel leuk zijn om andere, ook wachtende, mensen te observeren. Hoe zou hun leven er normaal gesproken uitzien? Zouden ze vrijgezel zijn of een relatie hebben? Wat zouden ze voor werk doen?

5. Droom over je volgende bestemming

Nu je op het vliegveld bent en ziet welke bestemmingen er allemaal mogelijk zijn, kun je alvast je volgende trip plannen (mentaal dan). Welk land of welk werelddeel trekt je aandacht, en waarom? Zoek online alvast wat meer informatie op over deze bestemming.

Lees ook: Een vliegreis gepland? Dít is waarom je beter niet het toiletpapier gebruikt

Foto: GettyImages
Bron: Onlywanderlust.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.