Ontwerp Zonder Titel 2023 02 03t132808.278

4 originele date ideeën voor Valentijnsdag

Hebben jullie op Valentijnsdag nog niets gepland? Geen paniek. Wij zetten vier originele date ideeën op een rijtje.

1. Thema avond

Organiseer samen met je partner een heuse thema-avond. Haal bijvoorbeeld ingrediënten in huis voor een heerlijke grote zelfgemaakte pizza en haal een Italiaanse fles wijn in huis. De avond sluiten jullie geheel in stijl af door het kijken van een bekende Italiaanse film.

2. Doe de dingen die je altijd wilde doen

Je herkent het vast wel. Je hebt al duizend keer tegen je partner gezegd dat je echt eens bij dat ene restaurant zou willen eten of samen eens zou willen tennissen. Het is er tot dusver nog niet van gekomen en Valentijnsdag is dus de perfecte dag om dit wel te gaan doen.

Lees ook: Bewezen: op vakantie gaan, zorgt voor gewichtsverlies en meer romantiek

3. Schrijf elkaar brieven

Wat is er nu romantischer dan iedere week een romantische brief van je partner ontvangen? Ga daarom op Valentijnsdag samen op de bank of aan tafel zitten en pak pen en papier. Schrijf 52 (of iets minder) korte briefjes met herinneringen of eigenschappen van je partner die voor jou waardevol zijn. Geef elkaar vervolgens iedere week zo’n lief briefje.

4. Ontbijt op bed

Moeten jullie allebei de hele dag werken? Sta dan een uurtje eerder op om uitgebreid met elkaar te kunnen ontbijten. Haal de dag van te voren alle benodigdheden in huis. Een romantische start van de dag waardoor jullie (werk)dag absoluut niet meer stuk kan.

Lees ook: Waylon geeft update over relatie met Bibi: ‘Geluk met een geweldige gezinssituatie’

Foto: GettyImages
Bron: TheEverygil.com

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.