Ontwerp Zonder Titel 2023 01 29t143608.419

De wetenschap zegt: zo ziet een perfecte date op Valentijnsdag eruit

Hebben jij en je partner al een date gepland op Valentijnsdag? Volgens wetenschappers zijn dit de ingrediënten voor een perfecte date.

Wetenschap

Als we de wetenschap mogen geloven, zijn er een aantal ingrediënten die, als je ze samenvoegt, voor een perfecte date zorgen. Aangezien Valentijnsdag er bijna aankomt, is het misschien handig om er even pen en papier bij te pakken. We beginnen bij het begin. Zorg ervoor dat zowel jij als je partner een goede nachtrust hebben gehad. Weinig slaap leidt ertoe dat er sneller discussies en/of woordenwisselingen ontstaan. Wat betreft het eten zou de Latijnse keuken een goede keuze zijn. Denk hierbij aan chilipepers, bakbananen en avocado’s. Deze ingrediënten zorgen voor een verhoogde hartslag, een hoog energieniveau en/of een verhoogd testosteron. Hierdoor krijgt jullie libido een natuurlijke boost.

Lees ook: Lena: ‘Ik wil een kind, maar heb gekozen voor de liefde’

Iets nieuws proberen

Als het kan, is het leuk om allebei iets roods te dragen tijdens jullie date. Rood wordt namelijk als een sexy kleur gezien. Zowel mannen als vrouwen vinden hun partner aantrekkelijker als zij iets roods dragen. Als jullie klaar zijn met eten, is het leuk om achter de laptop te kruipen en een weekendje weg of een snowboard les te boeken. Kies een activiteit of plek uit die voor jullie allebei nog onbekend is. Samen iets nieuws proberen, zorgt namelijk voor een gelukkige relatie. Sluit jullie avond af met een spannende film. Samen een (iets te) spannende film kijken zorgt ervoor dat jullie elkaar nóg aantrekkelijker gaan vinden. Vergeet trouwens niet om jullie telefoon de hele avond op te bergen. Je wilt niet dat een berichtje van een vriend(in) of collega jullie romantische avond verpest.

Tip van de redactie

Waarom ik van je hou is een lief en vrolijk invulboek met diepgaande, grappige en emotionele vragen en opdrachten, allemaal met maar één doel: jouw liefde voor de ander in woorden te vatten. Het is het meest persoonlijke cadeau dat je kunt geven, en eenmaal ingevuld is het ook nog eens een bijzondere liefdesverklaring. Voor meer info klik op onderstaande button.

Waarom Ik Van Je Hou
Bekijk bij bol.com

Lees ook: Leuk nieuws: RTL komt met B&B Vol Liefde spin-off Winter Vol Liefde

Foto: GettyImages
Bron: Huffpost.com

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.