vakantiebestemming

Dít wordt jouw volgende vakantiebestemming, op basis van je sterrenbeeld

Op dit moment kunnen we niet reizen, maar dromen mag altijd. Dit wordt jouw eerstvolgende vakantiebestemming, op basis van je sterrenbeeld.

Waterman

Een Waterman is ruimdenkend en houdt ervan om zo nu en dan uit zijn of haar comfortzone te stappen. Wat dacht je van Japan? Verdiep je in de geschiedenis en de unieke cultuur.

Vissen

Vissen houden ervan om meerdere dingen tegelijkertijd te doen. Zuid-Amerika zou jou om deze reden wel aanspreken. Ontdek de landschappen en ontmoet de vriendelijke inwoners.

Ram

Als een Ram eenmaal een leuke vakantiebestemming heeft gevonden, wijkt hij of zij hier niet meer zo snel vanaf. Toch is het interessant om jezelf uit te dagen, Ram. Wat dacht je van Amerika? In dit land krijg je te maken met uiteenlopende temperaturen en verschillende culturen.

Stier

Een Stier houdt van schoonheid en lekker eten. Thailand is daarom een goede optie. Ontdek de prachtige omgeving en de verschillende geuren.

Lees ook: Déze sterrenbeelden zullen veel geluk hebben in de liefde in 2022

Tweelingen

Tweelingen zijn erg avontuurlijk ingesteld en zijn altijd opzoek naar iets nieuws. Wat dacht je van Singapore?

Kreeft

Een Kreeft is emotioneel en creatief. Een vakantiebestemming die hier goed bij past, is Italië. Een combinatie van prachtige architectuur en heerlijk eten.

Leeuw

De rustige, zelfverzekerde Leeuw zal zich zeker vermaken in Australië. Prachtige stranden, waar inspanning en ontspanning elkaar zullen afwisselen.

Maagd

Een Maagd is van nature nieuwsgierig en houdt ervan als zijn of haar reis goed gepland is. Wat dacht je daarom van Duitsland? Ontdek de prachtige stad Berlijn en ga op avontuur in het Zwarte Woud.

Weegschaal

Je raadt het al, een Weegschaal zoekt vaak naar een balans. Een bezoekje aan de Malediven, brengt jou geheel tot rust.

Schorpioen

Een Schorpioen is soms erg gecompliceerd en zoekt een vakantiebestemming die niet zo voor de hand liggend is. Roemenië is zeker een goede optie. Na deze vakantie kun jij je vrienden op de hoogte brengen van al jouw avonturen.

Boogschutter

Een avontuurlijke Boogschutter zal zeker verliefd worden op een land als India. De fysieke schoonheid van het land, gecombineerd met vernieuwende filosofieën, maken jou helemaal enthousiast.

Steenbok

Een gedisciplineerde en onafhankelijke Steenbok zal zeker houden van een land als China. Zo kun jij je helemaal verdiepen in de complexe Chinese cultuur en geschiedenis.

Lees ook: Déze sterrenbeelden houden zich aan hun goede voornemens (en deze niet)

Foto: GettyImages
Bron: Shemazing.net