sterrenbeelden

Déze sterrenbeelden houden zich aan hun goede voornemens (en deze niet)

Het blijft ieder jaar een gevoelig onderwerp: de goede voornemens. Déze sterrenbeelden houden zich er volgend jaar wél aan (en deze niet).

Steenbok

Een Steenbok heeft altijd een doel voor ogen. Jij hebt nog nooit een missie gehad, die je uiteindelijk niet hebt volbracht. Je bent een grote denker die werkt met een vijfjarenplan waarbij je al je doelen tot in detail hebt uitgeschreven. Natuurlijk gaat niet altijd alles zoals voorspelt, maar hier kun jij prima mee omgaan. Je bent een harde werker en weet dat je uiteindelijk alles wel weer op de rit zult krijgen. Als er even iets of iemand niet meewerkt, zie jij dit als een uitdaging en niet als een blokkade. Je zult altijd met alternatieve oplossingen komen en geen doel is jouw te gek.

Maagd

Een Maagd staat gewoonweg bekend als een harde werker. Jij houdt er absoluut niet van om doelen op te stellen en deze vervolgens niet te behalen. Soms zien mensen jou als een controle-freak, maar je hebt nou eenmaal graag de touwtjes in handen. Jij zult altijd slim en doordacht te werk gaan. Dit betekent dat je liever een lange tijd spaart om zo je droomhuis te kunnen kopen, dan dat je dit geld uitgeeft aan een mooie tas of een auto. Je bent erg praktisch en zult bij iedere keuze die je maakt de voor- en nadelen naast elkaar leggen.

Lees ook: Voor déze sterrenbeelden worden de feestdagen dit jaar fantastisch

Vissen

Vissen zijn iets minder goed in het opstellen en behalen van doelen. Goede voornemens zijn niet zo aan jou besteed. Je bent een echte twijfelkont en jouw keuzes hangen altijd af van het moment. Je neemt je bijvoorbeeld voor om een week gezond te eten, maar als een vriendin voorstelt om een frietje te gaan halen, ben jij dat voornemen alweer vergeten. Je bent speels en creatief, maar lange termijn doelen opstellen is helaas niet je sterke kant.

Lees ook: Mensen met déze vijf sterrenbeelden zijn de beste dansers

Foto: GettyImages
Bron: Purewow.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.