Titanic

Dit is waarom je de re-release van Titanic tóch in de bioscoop wil zien

Het is inmiddels 25 jaar geleden dat Titanic voor het eerst in de bioscoop te zien was. Binnenkort kun je daarom de geremasterde versie bekijken.

Titanic re-release

Het is 25 jaar geleden dat de Titanic voor het eerst in de bioscoop te zien was. Het is een understatement als we zeggen dat deze film erg succesvol was. Het was de film die tot 2010 het meeste geld ooit opbracht. regisseur James Cameron vertelt dat hij er waarschijnlijk niet meer zal zijn om het 50-jarige jubileum te van de film te vieren, dus daarom focust hij zich liever op de 25e verjaardag. De re-release zorgt voor een nostalgisch gevoel bij de mensen die de film al vaker hebben gezien, maar voor de generatie die de film nog nooit heeft gezien, is het natuurlijk ook heel speciaal.

Lees ook: ZOOP-fans opgelet: regisseur en acteur Jon Karthaus hint op nieuwe film

3D-variant

Om het 25-jarig bestaan van de film te vieren, is de film nu in 3D te zien. Dit maakt de belevenis van de film nog realistischer en intenser. De vernieuwde versie van de film is vanaf 8 februari in de bioscoop te zien en dit maakt de film natuurlijk uitermate geschikt voor een Valentijns-date. Een leuk weetje: bij de oorspronkelijke release van de film, was Valentijnsdag de best scorende dag.

Lees ook: Déze films en series verschijnen in januari op Netflix

Foto: ANP
Bron: Vertigoweb.be

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.