ZOOP

ZOOP-fans opgelet: regisseur en acteur Jon Karthaus hint op nieuwe film

Goed nieuws voor fans van de jeugdserie ‘ZOOP’. Uit een filmpje van acteur en regisseur Jon Karthaus blijkt dat hij werkt aan een script met de veelzeggende titel: ‘Zoop in Australië’.

‘Genoeg te vertellen’

Zo’n vijftien jaar geleden was de laatste aflevering van de enorm populaire serie ‘ZOOP’ te zien. En de castleden hebben er nooit een geheim van gemaakt ooit terug te willen keren in een ZOOP-film. Een tijd geleden vertelde Vivienne van den Assem dat het niet ondenkbaar is dat de cast ooit weer eens bij elkaar komt. “Er is genoeg te vertellen. Dat lijkt ons allemaal best leuk.”

ZOOP in Australië

In juli 2022 werd nog gezegd dat hier geen plannen voor waren. Maar acteur en regisseur Jon Karthaus plaatst nu een video waarin we een glimp zien van een script voor ‘ZOOP in Australië’. Aan zijn fans vraagt hij of hij het moet gaan schrijven. Al lijkt het erop dat filmmaatschappij ‘NL Film’ het plan wel ziet zitten. Ook de acteurs Vivienne van den Assem (Elise), Nicolette van Dam (Bionda), Juliette van Ardenne (Sira), Patrick Martens (Mike), Ewout Genemans (Bastiaan) en Erwan van Buuren (Alwin) zijn aangehaakt. Alleen Monique van der Werff (Taffie) ontbreekt nog. 

Ewout Genemans

Het gerucht rondom een nieuwe ZOOP-film is trouwens niet heel nieuw. Eerder hintte Ewout Genemans op Instagram al op de komst van een nieuwe film. Wij kunnen in ieder geval niet wachten!

Bron: Televizier
Foto: ANP

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.