Ticket To Ride

Waarom Ticket to Ride het állerleukste bordspel voor de feestdagen is

Het wordt eerder donker, de bladeren vallen van de bomen en iedereen is druk met het uitzoeken van cadeaus voor de feestdagen.

Ben jij nog op zoek naar cadeau inspiratie voor kerst? Wij helpen je graag een handje op weg. Gezelschapsspelletjes vallen namelijk bij iedereen in de smaak.

Spring aan boord

Reis in treinvaart door Europa en bezoek de grootste hoofdsteden in het leuke familie bordspel Ticket to Ride! Reis jij van het mooie Parijs naar het koude Moskou, waag je een reis door de donkere tunnels in Zwitserland of ben jij andere spelers te slim af door schitterende treinstations te bouwen in de grote steden?

Meeste punten verzamelen

Spelers proberen treinroutes op hun bestemmingskaarten te volbrengen. Dit doe je door verbindingen tussen steden te claimen, die je mag bouwen via de juiste kaartencombinaties. Heb jij aan het eind van het spel de meeste punten verzameld met jouw treinnetwerk? Dan ben jij de winnaar!

Spannende plottwists

Beleef een avond vol spanning en speelplezier met dit populaire en makkelijk aan te leren gezelschapsspel. Pas op voor plottwists en maak je klaar voor een spannende eindsprint. De uiteindelijke winnaar blijft tot op het laatst onbekend…

Ticket to Ride Europe maakt jouw kerst dit jaar een stuk avontuurlijker!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Lifestyle Media Group.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen