sterrenbeelden

Mensen met déze sterrenbeelden verheugen zich nu al op de feestdagen

Zou je het liefst nu al de kerstboom in huis halen en kerstliedjes luisteren? Mensen met déze sterrenbeelden verheugen zich nu al op de kerst.

1. Stier

Zodra de zomer voorbij is, begint een Stier al met de voorbereidingen voor de feestdagen. Je kunt niet vroeg genoeg beginnen. Vooral al het lekkers en de uitgebreide diners maken een Stier gelukkig. Hij of zij houdt ervan om nieuwe recepten te proberen, maar vooral om te genieten van al die winterse lekkernijen.

2. Kreeft

Een Kreeft vindt de feestdagen geweldig, omdat hij of zij dan eindelijk meer tijd kan doorbrengen met vrienden en familie. De winter is het favoriete seizoen van een Kreeft, omdat er dan zoveel gezellige familiebijeenkomsten zijn. Vooral vanaf november begint een Kreeft zich écht te verheugen op alles wat nog komen gaat.

3. Leeuw

Een Leeuw vindt de feestdagen ook helemaal geweldig. Op deze manier kan hij of zij genieten van feestjes en gezelligheid. Daarnaast vindt een Leeuw het heerlijk om er op en top uit te zien en hier neemt hij of zij dan ook uitgebreid de tijd voor. De afspraken bij de kapper, manicure en schoonheidsspecialiste staan vaak al maanden gepland.

Lees ook: Vrouwen met déze sterrenbeelden zien er jonger uit dan ze eigenlijk zijn

4. Maagd

Een Maagd is vaak meer achter de schermen bezig met de feestdagen. Hij of zij stelt de perfecte menu’s samen voor de kerstdagen en zorgt ervoor dat er geen familieruzies ontstaan. Iedereen kan bij hem of haar terecht voor cadeautips of om zijn of haar hart even te luchten. Pas als alles geregeld is en iedereen tevreden oogt, kan een Maagd echt ontspannen.

5. Weegschaal

Een Weegschaal is dol op de hysterie rondom de feestdagen. Een Weegschaal vindt het heerlijk om zijn of haar huis om te toveren tot één groot kersthuis. Een Weegschaal kan al vanaf november genieten van de gezellige sfeer en bloeit extra op door alle lieve mensen die hij of zij om zich heen verzamelt.

6. Steenbok

Een Steenbok houdt van familie en tradities. Hij of zij doet niets liever dan samen herinneringen maken en genieten van de kleine dingen. Een Steenbok maakt graag foto’s, welke hij of zij hierna op de koelkast hangt om zo nog maanden te kunnen nagenieten.

7. Vissen

Vissen houden van familie en maken graag veel plezier. Ze genieten dan ook van alle activiteiten die met kerst te maken hebben. Zowel de boom optuigen, als koken en kerstliedjes zingen. Vissen vinden het ook fijn om met een chocoladereep de bank op te kruipen voor een sentimentele kerstfilm.

Lees ook: Kerstfans, opgelet: híer staat de grootste kerstwinkel van Nederland

Foto: GettyImages
Bron: YourTango

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.