sterrenbeelden

Déze sterrenbeelden zijn het meest geschikt voor Expeditie Robinson

Heb je er wel eens over gedroomd om zelf mee te doen aan Expeditie Robinson? Volgens de astrologie zijn déze sterrenbeelden het meest geschikt.

Boogschutter

Een Boogschutter is zonder twijfel het meest avontuurlijke sterrenbeeld dat er is. Hij of zij houdt ervan om op avontuur te gaan en nieuwe mensen te leren kennen. Even ontsnappen aan de dagelijkse sleur.

Ram

Een Ram wijst een spannend avontuur nooit af en is van nature erg strijdlustig en sportief. Een Ram kan zichzelf soms in de weg zitten doordat hij of zij iets te weinig geduld heeft.

Leeuw

Een Leeuw heeft veel zelfvertrouwen en zal er alles aan doen om zijn of haar doel te bereiken. Een plaats in de samensmelting en uiteindelijk doorstromen naar de finale is iets wat een Leeuw motiveert om door te gaan.

Lees ook: Mensen met déze vijf sterrenbeelden kunnen het beste zingen

Schorpioen

Een Schorpioen vindt het fijn als het leven een beetje onvoorspelbaar is. Dit is waarom een Schorpioen in een programma als Expeditie Robinson goed uit de verf zal komen. Een Schorpioen is soms wat mysterieus en heeft er een hekel aan om aan de verwachtingen van anderen te moeten voldoen.

Vissen

Vissen zijn van nature nieuwsgierig naar het onbekende. Zij vinden het interessant om zich tussen nieuwe mensen en in een nieuwe omgeving te bevinden. Laat dat avontuur maar komen, het sterrenbeeld Vissen is er helemaal klaar voor.

Lees ook: Mensen met déze sterrenbeelden kunnen niet zo goed tegen verandering

Foto: GettyImages
Bron: Johnjayandrich.iheart.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.